Ο δήμαρχος… Μπραντ Σέλερς και η σχέση του με τον Κώστα Κουφό!

Στην πόλη Γουόρενσβιλ Χέιτς του Οχάιο εκλέχτηκε τον περασμένο Νοέμβριο ο… ψηλότερος δήμαρχος στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ο Μπραντ Σέλερς κέρδισε τις εκλογές και συνεχίζει το έργο του στη τοπική αυτοδιοίκηση! Τι σχέση μπορεί να έχει ο παίκτης που με δικό του καλάθι και φάουλ ο Άρης πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα με τον Κώστα Κουφό;

Το αμερικανικό σάιτ “bleacherreport.com” τον αναφέρει σε αφιέρωμα που έκανε για τους 12 κορυφαίους σέντερ, τοποθετώντας πέμπτο στη σχετικά λίστα. Ο Μπραντ Σέλερς αγωνίστηκε δύο χρονιές στο Οχάια Στέιτ, έχοντας 19,8 πόντους και 12,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και έτσι επιλέχτηκε από τους Σικάγο Μπουλς στο Νο9 του ντραφτ. Αγωνίστηκε μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ έπαιξε σε Τίμπεργουλφς και Πίστονς.

Στο ίδιο πανεπιστήμιο με τον Σέλερς ήταν και ο Κώστας Κουφός. Ο Έλληνας σέντερ που αγωνίζεται στους Ντένβερ Νάγκετς βρίσκεται στην 11η θέση των κορυφαίων σέντερ του Οχάιο Στέιτ, ενώ μια θέση ψηλότερα είναι ο Λόρενς Φάντερμπερκ, που πέρασε από Αμπελόκηπους και ΠΑΟΚ.

Ο Σέλερς είχε αγωνιστεί στον Άρη την περίοδο 1990-91 και ήταν ο πρωταγωνιστής στον τελευταίο τελικό με τον ΠΑΟΚ όταν με δικό του καλάθι και φάουλ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος έγραψε το 81-80 και οι κίτρινοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που έμελλε να είναι το τελευταίο τους μέχρι σήμερα.

Ο Σέλερς μετά το μπάσκετ αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και είναι δήμαρχος στην πόλη από την οποία κατάγεται, το Γουόρενσβιλ Χέιτς, όπου και επανεκλέχτηκε τον Νοέμβριο του 2011!

To Top