ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ζέμπερης με νίκες σε υποθέσεις FIFA-CAS στο νομικό τιμ του Άρη, αρχές Μαρτίου η απόφαση!

Μια σημαντική προσθήκη στην μεριά της ΠΑΕ Άρης έρχεται στην υπόθεση της FIFA και του μπαν των μεταγραφών και αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Κωνσταντίνου Ζέμπερη. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όπως είναι γνωστό η ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου θα δώσει την ευκαιρία στην ΕΠΟ και φυσικά στην ΠΑΕ Άρης να ξεκινήσουν την επίλυση του “γόρδιου δεσμού” με το μπαν της FIFA.

Σε αυτήν την φάση το κυρίως μέρος της προσπάθειας γίνεται με υπομνήματα από ΕΠΟ και Άρη, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και για την “φυσική” παρουσία-παράσταση δυο δικηγόρων στην διαδικασία!

Σε περίπτωση που κριθεί επιβεβλημένη η παρουσία δικηγόρων, τον Άρη αναμένεται να εκπροσωπήσουν οι Παναγιώτης Μπιλίρης και Κώστας Ζέμπερης. Ο τελευταίος είχε συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς στην FIFA και το CAS και είναι ειδικός σε υποθέσεις στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της FIFA αναμένεται μέσα σε δέκα μέρες το πολύ, δηλαδή στις αρχές Μαρτίου. Εφόσον, η απόφαση δικαιώσει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θα κλείσει ένα μεγάλο μέτωπο. Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ Άρης θα προσφύγει στο CAS.

To Top