Ο καλός ο… Καπετάνος στις φουρτούνες φαίνεται! «Όλοι πλάτη για τον Άρη»

Ο Κώστας Καπετάνος θα είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά του νέου Άρη. Από τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα, έβαλαν στην άκρη τα προβλήματα μιας ολόκληρης χρονιάς και ετοιμάζονται να σηκώσουν στις πλάτες τους την προσπάθεια που θα ξεκινήσει.

Ο 28χρονος μέσος δεν κρύβει στο στενό του περιβάλλον ότι αναλογίζεται τις ευθύνες που θα πέσουν στον ίδιο και τους υπόλοιπους, πιο παλιούς συμπαίκτες του. Δεν κρύβει ότι είναι πεισμωμένος και παθιασμένος να φέρει την αποστολή του σε πέρας με επιτυχία.

Θεωρείται από τους «παίκτες του προπονητή» στους οποίους αναμένεται να στηριχθεί ο Μάκης Κατσαβάκης.

«Θα πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη για τον Άρη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» λέει χαρακτηριστικά στο φιλικό του περιβάλλον και ετοιμάζεται να κερδίσει το αγωνιστικό στοίχημα, στοίχημα…επιβίωσης για τον ίδιο τον Άρη, όπως είναι αυτό της νέας περιόδου.

Μάλιστα, ομολογεί ότι: «χρωστάω και κάποια… γκολ από πέρσι. Φέτος έχω καλό προαίσθημα ότι θα βρω δίχτυα και θα βοηθήσω και στον τομέα του σκοραρίσματος».

Δεν είναι τυχαίο ότι την τελευταία φορά που μίλησε στην εφημερίδα του Super 3, τον Super Aris είχε καταθέσει την ψυχή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Όπως και να ‘ναι, ο Άρης είναι πάντα Άρης και γι αυτήν την ομάδα πολλές φορές αξίζει και να τα ξεπεράσεις. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά που ‘χουμε απομείνει, μέχρι σήμερα, έχουμε αποδείξει εμπράκτως τη διάθεση και την επιθυμία μας, το μέλλον μας να ‘ναι στον Άρη Όλο αυτό το διάστημα το μόνο που κάνουμε είναι να περιμένουμε,(…άλλοι για ένα χρόνο, άλλοι για περισσότερο) και πιστεύω ότι το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι, επιτέλους, να γίνει κάτι».

Αυτό το κάτι φαίνεται πως ξεκινάει, διαμορφώνεται με τη συνολική προσπάθεια σε ένα δύσβατο δρόμο. Οι κίτρινοι είναι συνηθισμένοι στις… φουρτούνες. Και χρειάζονται μαχητές. Κι όπως θα μπορούσαμε να πούμε ο… καλός, ο Καπετάνος στις φουρτούνες φαίνεται. H συνέχεια στο γήπεδο…

 

To Top