Ο Κοέλιο θέλει να συνεχίσει στον Άρη και εξήγησε το γιατί!

Ο παίκτης του Άρη, Νούνο Κοέλιο μίλησε για την επίτευξη του στόχου από την ομάδα του. Επίσης, αποκάλυψε πως θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Άρη κάτι που δεν εξαρτάται από αυτόν.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Aναλυτικά τα όσα είπε στον “Arena 89,4”:

Αρχικά είπε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια ειδικά στο τέλος, καθώς παλέψαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και αυτό ήταν ψυχοφθόρο. Προσωπικά νομίζω πήγα καλά, βοήθησα την ομάδα και αυτό ήταν θετικό για μένα».

Για την μάχη της παραμονής: «Δεν ήταν κάτι εύκολο. Ήταν δύσκολο, υπήρξε φόβος αλλά ήμασταν όλοι κοντά και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε».

Για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και το κλίμα στα αποδυτήρια μετά ήταν πάρα πολύ καλό. Παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου και ήμασταν πολλοί ευτυχισμένοι».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει και του χρόνου στον Άρη: «Θέλω να μείνω στην Ελλάδα και τον Άρη. Έχω 3 χρόνια συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Θα μιλήσω μαζί τους και θα δούμε τι θα γίνει, δεν ξέρω ακόμα».

Σχετικά με τον λαό του Άρη ανέφερε: «Ο κόσμος του Άρη είναι ενθουσιώδης. Γεμίζουν το γήπεδο και βοήθησαν τους συμπαίκτες μου και εμένα. Ακολουθούν την ομάδα και εκτός έδρας. Αυτό που θα μου μείνει είναι το γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και ο κόσμος με αγκάλιασε για αυτό το γκολ».

Για τους νεαρούς παίκτες του Άρη και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν κάποιοι στο εξωτερικό: «Οι μικροί παίκτες του Άρη έχουν να μάθουν πολλά. Έχουν δυνατότητες αλλά θέλουν πολύ δουλεία. Θα μπορούσαν κάποιοι να διακριθούν και στο εξωτερικό, αλλά όπως είπα θέλει πολύ δουλεία».

To Top