Ο κόσμος γεμίζει τις κερκίδες και μεταδίδει ενέργεια, «γιατί Άρη μου δεν γίνεται αλλιώς…»!

Ο Άρης είναι στην «κόψη του ξυραφιού», βιώνοντας οριακές καταστάσεις. Τις πιο δύσκολες, ίσως, ολόκληρης της ιστορίας του.

Όμως, από αυτήν την Κυριακή και μέχρι την 21η Απριλίου που τελειώνει το πρωτάθλημα, ο αγώνας συνεχίζεται! Κι όχι απλά αγώνας, αλλά ένας πόλεμος με όλα τα μέσα και με κάθε τρόπο!  «Οφείλουμε όλοι να γεμίσουμε το γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και όπου μας χρειαστεί η ομάδα» είπαν στην κοινή τους ραδιοφωνική εκπομπή δίνοντας μέσα σε λιτές γραμμές το νόημα των όσων διατύπωσαν οι οργανωμένοι.

Ο κόσμος του Άρη, αυτός που έβαλε στις άκρη τις πικρίες χρόνων, αυτός που έδωσε τη δική του μάχη στις κερκίδες, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αυτός ο ίδιος που πήγε κατά χιλιάδες στη Βέροια κι ήπιε το πικρό ποτήρι της αδιαφορίας και του αρνητικού αποτελέσματος, αυτός ο ίδιος θα είναι στα… τσιμέντα του Χαριλάου την Κυριακή με τον Λεβαδειακό. Θα γεμίσει τις κερκίδες και θα μεταδώσει θετική ενέργεια!

Δεν θα βάλει κάτω από το… χαλάκι τα όσα έγιναν. Απλά θα προσπαθήσει μαζί με την ομάδα να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη, η σωτηρία, το… χαστούκι στους αμφισβητίες και όλους εκείνους που θέλουν τον Άρη να διαλύεται.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο άρθρο: «Είναι πιστεύω μας, ότι ο κόσμος δεν σκοράρει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Είναι, όμως, η αίσθησή μας ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο κόσμος του Άρη μπορεί ακόμη κι αυτό να κάνει!

Θα «σκοράρει» συμβολικά με την παρουσία, το πάθος και τη δυναμική του. Ο Άρης είτε το θέλουν, είτε όχι θα μείνει ζωντανός! Το γήπεδο θα είναι… κατηφορικό! Είτε το θέλουν, είτε όχι».

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

 

To Top