ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λώττας και πάλι στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη

Ένα όνομα που βρέθηκε στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη πριν μερικές εβδομάδες επέστρεψε στο προσκήνιο και όπως όλα δείχνουν είναι ψηλά στην λίστα των κιτρινόμαυρων.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Άρη Λώττα, ο οποίος μετά τον Ιανουάριο αποκτήθηκε από την Σπάρτη και έκτοτε να αγωνίζεται σε 18 ματς με τους Λάκωνες, με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Στο ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης” την τελευταία αγωνιστική, είχε ξεχωρίσει με την απόδοσή του.

Ο Λώττας είχε απασχολήσει τους κίτρινους την περίοδο που υπήρχαν συζητήσεις για συνεργασία με τον Αντωνίου για τον πάγκο του Άρη.

Το βιογραφικό του Λώττα:

Γεννήθηκε το 1988 στα Γιάννινα και σε νεαρή ηλικία έπαιξε στην κερκυραϊκή Ομόνοια Γαστουρίου. Από εκεί το 2004 βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όπου είχε ξεχωρίσει ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα. Το 2007 δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα και το δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε στο Χαϊδάρι. Το 2008 βρέθηκε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Μέζντρα, για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 2009, όπου αγωνίστηκε στη Δόξα Κρανούλας. Έπαιξε κατά σειρά σε Α.Ε. Κρανιδίου, Εθνικό Φιλιππιάδας, Καλλονή, Πανηλειακός, Κέρκυρα (στη Super League), Κόρινθο, Δωτιέα Αγιάς, Κισσαμικό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Σπάρτη.

To Top