Ο Μπάγεβιτς για τον Άρη…

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τον Άρη μετά από αρκετό καιρό από τότε που αποχώρησε από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής λίγη ώρα μετά την επίσημη παρουσίασή του από τον Ατρόμητο, στον πάγκο του οποίου θα συνεχίσει, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

«Εύχομαι ότι καλύτερο για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά στον Άρη» είπε χαρακτηριστικά ο Ντούσκο μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Ο Μπάγεβιτς μίλησε και για την επιστροφή στους πάγκους: «Μου έλειψε η δουλειά στους πάγκους. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πάρα πολύ καλή λειτουργία. Έχει φτάσει δύο φορές στο τελικό και αν φτάσουμε τρίτη θα πάμε καλύτερα πιστεύω. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά στο πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τον αντίπαλό μας» και συνέχισε:

«Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κρατάμε την ομάδα ψηλά θα πάρουμε και κάλους παίκτες και θα κάνουμε μια ομάδα που θα έχει μέλλον. Οικονομικό πρόβλημα έχουν όλοι και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Η παρουσία της Ελλάδας στο Euro θα κάνει καλό στο πρωτάθλημα».

Για την παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Η εθνική πήγε πολύ καλά και δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που την αμφισβήτησαν ειδικά από τη στιγμή που έφτασε στους «8». Επιπλέον η ομάδα είχε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και με τους διαιτητές. Ο Σάντος είναι πολύ καλός προπονητής την αγαπά αυτή τη δουλειά και έχει πάθος».

Για την πρόταση που του είχε γίνει στο παρελθόν για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Αυτό έγινε παλιά και έχει τώρα ένα πάρα πολύ καλό προπονητή».

To Top