Ο Μυροφορίδης οδεύει προς Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Παύλος Μυροφορίδης οδεύει προς την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όπως αναφέρει η Sportday:

“Ενίσχυση από το πάνω ράφι για την Αναγέννηση Καρδίτσας από άποψη στελεχιακού δυναμικού, μετά και την επιστροφή της στη Super League 2.

Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” φέρνει τον Περικλή Αμανατίδη για τη θέση του προπονητή, ποντάροντας στην εμπειρία του αλλά και στο γεγονός πως οι δυο πλευρές γνωρίζονται καλά και είχαν απόλυτα πετυχημένη συνεργασία στο παρελθόν. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζεται και το ρεκόρ του έμπειρου τεχνικού, που έχει κερδίσει ούτε μια ούτε δυο, αλλά έντεκα ανόδους κατηγοριών.

Το δεύτερο και πιο μεγάλο μπαμ έχει να κάνει με την πρόσληψη του Παύλου Μυροφορίδη, στο γνώριμο γι’ αυτόν πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ένας άνθρωπος που έχει καταγράψει στο ενεργητικό του, τέσσερις ανόδους ομάδων στη Super League. Πρόκειται για τον πιο πετυχημένο στη συγκεκριμένη θέση και σε αυτή την κατηγορία, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του τα Χανιά.

Αποχώρησε σαν φίλος από τους Κρητικούς έχοντας συμμετοχή στην προσπάθεια που έκαναν και μπήκαν στα playoff του πρωταθλήματος, μετά από έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Βρέθηκε στο στόχαστρο της Παναχαϊκής με τα δημοσιεύματα να μιλούν για επαφές του με τον Γιώργο Μπάρλο, χωρίς να έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Ο ίδιος δέχθηκε την πρόταση των “κιτρινόμαυρων”, θέλοντας να ξεκινήσει να χτίζει κάτι από την αρχή, αφήνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα του.

Όπως γίνεται κατανοητό, οι μεταγραφές που θα γίνουν, αλλά και το πλάνο της ομάδας, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο της”.

To Top