ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (πρώην συνεργάτης του Κούγια) πανηγυρίζει για τον Ολυμπιακό! (video)

Μείζον ηθικό θέμα έχει προκύψει από το στιγμιότυπο με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Στέφανο Μπαξεβάνη, να πανηγυρίζει στο «Σινάν Ερντέμ» τρίποντο του Σπανούλη.

O Mπαξεβάνης βρέθηκε στην Τουρκία για να παρακολουθήσει το Final 4 και η κάμερα τον έπιασε να πανηγυρίζει παθιασμένα το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Προφανώς, αυτό δεν είναι νομικά επιλήψιμο, ωστόσο δημιουργούνται ερωτηματικά όταν ένας άνθρωπος με τη δική του θέση (αναπληρωτής Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας) υποστηρίζει με τόσο ένθερμο τρόπο μια ομάδα. 

Ο Μπαξεβάνης έχει κάνει ξανά τα ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί του, όταν το καλοκαίρι του 2016 ο ΣΚΑΪ είχε δείξει στιγμιότυπο που πανηγύριζε το τρίποντο του Σπανούλη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, από τις court seats του γηπέδου. Τότε, μάλιστα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, Ηλία Ζαγοραίο.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να απαρνηθεί την οπαδική του ιδιότητα προκειμένου να μην δημιουργούνται αντίστοιχα ζητήματα.

Και μια “λεπτομέρεια” ακόμη: Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στο παρελθόν διετέλεσε στο γραφείο του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει Απόλλωνα και Λαμία… Αυτά είναι!

Δείτε στο 0.44 του video το στιγμιότυπο. 

To Top