ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το συγκινητικό διπλό “αντίο” της Μπάγερν…

Διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες και χιλιάδες φίλαθλοι της Μπάγερν αποχαιρέτησαν τον αρχηγό Φίλιπ Λαμ, ο οποίος εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, όπως και ο Τσάμπι Αλόνσο.

Mετά από 580 εμφανίσεις και 19 γκολ στην πρώτη και δεύτερη ομάδα της Μπάγερν, ο αρχηγός της ομάδας, Φίλιπ Λαμ, αποχαιρετά τον σύλλογο αλλά και το ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ.

Ο 33χρονος αμυντικός είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό την απόφασή του να μην εξαντλήσει το συμβόλαιο που έληγε το 2018, αλλά ούτε να αποδεχθεί την πρόταση να γίνει αθλητικός διευθυντής του συλλόγου κι έτσι ο αγώνας στην “Άλιαντς Αρένα” για την 34η αγωνιστική της Bundesliga αποτελεί το “κύκνειο άσμα” του στην ομάδα.

Πριν από τη σέντρα, οι άνθρωποι της Μπάγερν τίμησαν τον Λαμ, μεταξύ άλλων με μία προσωπογραφία – μωσαϊκό από φάσεις της καριέρας του. Την ίδια στιγμή, το κοινό στο γήπεδο των Βαυαρών είχε γεμίσει τις εξέδρες με φωτογραφίες και πανό υπέρ του Λαμ.

Στην ίδια τελετή τιμήθηκε και ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος επίσης εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, ο τρίτος τερματοφύλακας, Τομ Στάρκε, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα, όπως και ο προπονητής Χέρμαν Γκέρλαντ.

Μετά από το τέλος του αγώνα, όπου η Μπάγερν νίκησε με 4-1, ακολούθησε η απονομή του τροπαίου. Ως είθισται, αυτή συνοδεύθηκε από μπουγέλο με μπύρα, στο οποίο την τιμητική του είχαν τόσο ο Λαμ όσο και ο Αλόνσο.

To Top