ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πέμπτος ημιτελικός, η αποθέωση του φετινού μπασκετικού Άρη – 256 ημέρες πίστης σε αυτό που κάνουν!

Το σημερινό παιχνίδι είναι η αποθέωση της μπασκετικής ομάδας του Άρη. Είναι η αποθέωση για όλους όσοι συνθέτουν αυτή την ομάδα και βρίσκονται μαζί, οι ίδιοι ακριβώς, από την πρώτη μέρα, το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι σήμερα!

Η φωτογραφία του συγκεκριμένου θέματος δεν επιλέχθηκε τυχαία. Είναι τραβηγμένη στις 25 Αυγούστου 2015. Είναι η πρώτη ημέρα προετοιμασίας του Άρη. Όλοι όσοι βλέπετε στην φωτογραφία θα είναι σήμερα στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουν την πρόκριση της ομάδας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το ίδιο τεχνικό τιμ, το ίδιο σταφ, οι ίδιοι παίκτες που άρχισαν την δουλειά τέλη Αυγούστου έφτασαν σήμερα να παίζουν σε έναν αγώνα την πρόκρισή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος. Μέσα από μεγάλες νίκες, μέσα από βαριές ήττες, αλλά πάντοτε με συνοχή, με πίστη, με δέσιμο μέσα στα αποδυτήρια και έξω από αυτά, ο Άρης δεν άλλαξε το σκεπτικό του. Το σκεπτικό του Δημήτρη Πρίφτη. Η περίφημη “μέση οδός”. Αυτήν πορεύεται ο Άρης και μέσω αυτής θα διεκδικήσει σήμερα την πρόκρισή του στους τελικούς, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Γι’ αυτό το σημερινό παιχνίδι αποτελεί την αποθέωση της ομάδας αυτής, της δουλειάς της, της πίστης σε αυτό που κάνουν εδώ και 256 ημέρες!

To Top