Πίρλο: «Δεν ξέρω για μένα αλλά ο Ρονάλντο δεν πρόκειται να φύγει από την Γιουβέντους»

Για το μέλλον του αλλά κι γι’ αυτό των Μπουφόν και Ρονάλντο στην Γιουβέντους, μίλησε ο Αντρέα Πίρλο.

Η Γιουβέντους φιλοξενείται την Κυριακή (23/05, 21:45) από την Μπολόνια με στόχο τους τρεις βαθμούς. Κι αυτό διότι σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, θα χάσει τη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η φετινή σεζόν δεν κύλησε ιδανικά για τους «μπιανκονέρι». Μπορεί να κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας, πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο η ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, είχε σκαμπανεβάσματα. Αυτό είχε κι ως αποτέλεσμα το μέλλον του Αντρέα Πίρλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, να θεωρείται αβέβαιο.

Πάντως από την πλευρά του, ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε πως η θέση του δεν θα κριθεί από το αυριανό αποτέλεσμα με την Μπολόνια, αλλά από τη συνολική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του τη φετινή σεζόν.

«Δεν νομίζω ότι ο σύλλογος θα πάρει μια απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στο τι θα συμβεί αύριο. Πιστεύω ότι θα κοιτάξουν όλη τη σεζόν και μετά θα πάρουν μια απόφαση. Εξαρτάται από αυτούς, θα δούμε τι θα συμβεί. Πάντα κρατούσα ψηλά το κεφάλι μου και αισθάνομαι ότι έκανα τη δουλειά μου 100%. Πάντα ήμουν ξεκάθαρος με όλους και δεν έχω παράπονα από κανέναν. Ήμουν νικητής ως παίκτης και θέλω να γίνω νικητής ως προπονητής, οπότε βλέπω αυτή τη σεζόν ως ευκαιρία να βελτιωθώ και να μεγαλώσω για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πίρλο τόνισε πως ο Πορτογάλος θα παραμείνει στην ομάδα, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα σενάρια που τον θέλουν μακριά από το Τορίνο τη νέα σεζόν.

To Top