Παίζουμε με τα γκολ, επενδύουμε στο ισπανικό «over»

«Διάνα» έπεσαν αρκετές από τις χθεσινές προτάσεις του Betarades.com, με αποκορύφωμα την σωστή πρόβλεψη του σκορ στο Ολλανδία – Γερμανία, με απόδοση 12,00! Σήμερα πάμε για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και κέρδη, επικεντρώνοντας στο «γκολ – γκολ» της Ιταλίας και στο «over» της Ισπανίας.

Θετικό πρόσημο είχε συνολικά η χθεσινή ημέρα για όσους ακολούθησαν τις προτάσεις του Betarades.com, οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων το ακριβές σκορ 1-2 στο Ολλανδία – Γερμανία (12,00), το «over 2,5 γκολ» στο ίδιο ματς (2,03), τη νίκη της Πορτογαλίας (1,91), αλλά και την επικράτηση της Βαγιαδολίδ στη Β’ Ισπανίας (1,80).

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο σημερινό αγώνα για το Euro 2012, ανάμεσα σε Ιταλία και Κροατία, οι κύριες επιλογές μας είναι το «γκολ – γκολ» (ενδεικτική απόδοση 2,00) και ο «άσος» της Ιταλίας (ενδεικτική απόδοση 1,72) με επιστροφή χρημάτων σε ενδεχόμενο ισοπαλίας (draw no bet).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ιταλία – Κροατία!

Επειδή ακριβώς οι Κροάτες είναι επικίνδυνοι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι προτάσεις για ειδικά στοιχήματα, όπως το ακριβές σκορ 1-1 (απόδοση 7,00) ή ακόμα και το τολμηρό «2 ημίχρονο / Χ τελικό» (απόδοση 17,00)!

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Στη φαινομενικά άνιση μάχη Ισπανία – Ιρλανδία, η προφανής επιλογή είναι το «over 2,5 γκολ (ενδεικτική απόδοση 1,87), αλλά μπορούμε να παίξουμε κάποια… ψιλά και σε ειδικά στοιχήματα με υψηλές αποδόσεις: Το ακριβές σκορ 2-1 δίνει απόδοση 11,00, ενώ το ιδιαίτερα τολμηρό «2 ημίχρονο / 1 τελικό» συνοδεύεται από την… τρελή απόδοση 29,00!

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ισπανία – Ιρλανδία!

Στο ΝΒΑ, έχουμε τα ξημερώματα τη δεύτερη σύγκρουση Οκλαχόμα – Μαϊάμι, όπου και πάλι συνιστάται το ποντάρισμα υπέρ της Οκλαχόμα, παρότι προσφέρεται με μειονέκτημα -5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,91).
Επιπλέον, στην προσωπική «μονομαχία» ανάμεσα σε Κέβιν Ντουράντ και Λεμπρόν Τζέιμς, για το ποιος θα βάλει περισσότερους πόντους, αξίζει να ποντάρουμε στο αουτσάιντερ Ντουράντ (απόδοση 2,18).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top