ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαχαραλάμπους: «Θα είναι μεγάλη “ντόπα” η κατάκτηση του Κυπέλλου για τον Άρη! Ομάδα που θα νικά τους πάντες»

Ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους που ανάμεσα στα αξιώματα του πλέον είναι και επισήμως μέλος του Ερασιτέχνη Άρη, μίλησε για τα όσα είδε στο ματς της Κυριακής, τον κόσμο του Άρη αλλά και για την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο Κύπελλο ενώ τόνισε πόσο πολύ θα τονώσει την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια η κατάκτηση ενός τίτλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Όμορφη Κυριακή η χθεσινή..

Ακριβώς, πολύ όμορφη. Είδα το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, θεωρώ πως ήταν μια εύκολη επικράτηση για τον Άρη και με πολύ καλή απόδοση. Το αποτέλεσμα φυσικά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αλλά δεν έχει τόση σημασία, αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι πως η ομάδα έδειξε ότι πατάει καλά.

Είστε πλέον και επίσημα μέλος του Ερασιτέχνη Άρη..

Νιώθω τιμή που έχω γίνει μέλος του Ερασιτέχνη, εδώ τα παιδιά από τον Super 3 με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου και βεβαίως αποτελεί μεγάλη τιμή για το πρόσωπο μου ότι ξεκίνησε αυτή η εκστρατεία εγγραφής μελών από το γραφείο μας εδώ και φυσικά όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας προκειμένου να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη και οικονομικά αλλά και ηθικά για να «ανασάνει». Είναι για το καλό του συλλόγου και όλοι οι Αρειανοί πρέπει να συστρατευθούμε γι’αυτό.

Πολύ σημαντικό αυτό και πόσο μάλλον όταν αναφέρεται από ένα άτομο όπως εσείς που είστε χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη..

Ευελπιστώ ότι 16 του μηνός που θα διεξαχθεί το Άρης-ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είμαι στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω τον αγώνα από κοντά. Αντιλαμβάνομαι πως θα είναι μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο όπως πάντα. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα δείχνει πως η ομάδα πάει καλά αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι το Κύπελλο. Να κατακτήσει η ομάδα έναν τίτλο μετά από τόσα χρόνια, γι’αυτούς τους οπαδούς, θα είναι μεγάλη «ντόπα» η κατάκτηση ενός Κυπέλλου για τον Άρη.

Ο Άρης «ποντάρει» στον κόσμο του καθώς πλέον με τα όσα συμβαίνουν πρέπει να κερδίζει όχι μόνο την αντίπαλη ομάδα αλλά και τους διαιτητές..

Βεβαίως, αυτό είναι άκρως απαραίτητο. Αντιλαμβάνομαι αν και δεν θέλω να εισέρχομαι σε θέματα διαιτησίας, αλλά και φέτος φαίνεται ότι ο Άρης δεν ευνοείται από την διαιτησία. Χθες μάλιστα διάβασα σε ένα σχόλιο σχετικά με την χθεσινή διαιτησία πως σε λίγο το VAR θα πάει τόσο πίσω που θα ακυρωθεί και κανένα γκολ του Ντίνου Κούη (γέλια). Ο Άρης πρέπει να έχει ομάδα που θα νικά τους πάντες.

Το Κύπελλο σίγουρα είναι αφενός ένας πιο εφικτός στόχος με λιγότερα παιχνίδια και αφετέρου θα ενώσει ακόμη περισσότερο την οικογένεια του Άρη..

Φυσικά γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια. Αντιλαμβάνομαι πως το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολη προσπάθεια και δεν μπορεί να έρθει από την μια στιγμή στην άλλη. Το Κύπελλο όμως είναι διαφορετικό, εδώ είδαμε ομάδες με πολύ μικρότερο βεληνεκές από τον Άρη να κατακτούν κατά καιρούς ένα Κύπελλο, πόσο μάλλον αν το πάρει ο Άρης καταλαβαίνετε πόσο θα συσπειρώσει τον κόσμο. Θα μπορέσει επιπλέον να «χτιστεί» καλύτερα η ομάδα προκειμένου τα επόμενα χρόνια να είναι σταθερά εκεί στα «ψηλά» για Ευρώπη και γιατί όχι κάποια στιγμή να έρθει και ο τίτλος του Πρωταθλητή.

Πως αντιλαμβάνεστε δηλώσεις όπως της κ.Μαρούπα «Ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη για να μην πέσει στα “χέρια” των Τούρκων»;

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, τα πράγματα πρέπει να βαίνουν διαφορετικά και όλα αυτά δεν είναι τιμή για κανέναν. Είναι θλιβερή η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ευτυχώς στην Κύπρο ναι μεν έχουμε άλλα προβλήματα αλλά δεν συμβαίνουν αυτά. Αυτά όλα «πληγώνουν» το ποδόσφαιρο και πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα να βάλουν μυαλό.

Πρέπει όλοι όμως να συμφωνήσουν σε αυτό..

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο, εκεί πρέπει. Ο καθένας με τις δυνάμεις του, η Ομοσπονδία πρέπει να προσφέρει ό,τι χρειάζεται για να παίζεται τίμια το παιχνίδι και να κερδίζει ο καλύτερος στο γήπεδο. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Πρέπει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Στην Κύπρο επικρατεί τεράστιο πρόβλημα σχετικά με τον κόσμο στα γήπεδα και την Κάρτα Φιλάθλου. Πρέπει και εμείς να έχουμε ένα πρωτάθλημα με υγειή ανταγωνισμό, να μην υπάρχουν προσυμφωνημένοι αγώνες και συμφέροντα, να μην υπάρχουν «φιλικές» ομάδες και να διεξάγεται ένα υγιές και όμορφο πρωτάθλημα. Να βλέπεις γεμάτα γήπεδα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όπως είδαμε και χθες στο Χαριλάου. Για να συμβεί αυτό και στις υπόλοιπες ομάδες, πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι οι αγώνες διεξάγονται σε υγιείς συνθήκες.

Ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει την αγάπη του για την ομάδα και από την παρουσία του στο γήπεδο..

Φυσικά! Ο Άρης πρωτοστατεί σε αυτή την πορεία. Βλέπουμε με χαρά πως οι Αρειανοί αγκαλιάζουν την ομάδα και ευελπιστούμε να έχουε επιτυχίες γιατί όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς, μια επιτυχία θα γιγαντώσει την αγάπη.

Είναι απαραίτητο αυτό. Κάτι σαν το «αλατοπίπερο»..

Ακριβώς και ο Άρης «κουβαλά» αυτή την δυναμική. Είναι πανευρωπαϊκό φαινόμενο να διατηρείσαι στις πέντε καλύτερες ομάδες της χώρας σου και να μην έχεις τίτλο εδώ και 50 χρόνια, δεν νομίζω να συμβαίνει πουθενά αλλού αυτό. Φυσικά ρόλο έπαιξε και το μπάσκετ που κράτησε το brand name. Βλέπεις όμως το ποδόσφαιρο είναι το λαϊκό άθλημα και ο «βασιλιάς».

Στο μπάσκετ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα..

Ελπίζουμε και εκεί να έρθουν καλύτερες μέρες. Αλλά θεωρώ πως αν «ανεβεί» το ποδόσφαιρο, θα «τραβήξει» και το μπάσκετ. Ο Άρης είναι ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, θα υπάρξουν οι επενδυτές για να μπορέσει και ο καλαθοσφαιρικός Άρης να ορθοποδήσει. Ο Άρης δεν μπορεί να έχει το μπάσκετ του έτσι..

Πως βιώσατε την κοπή της πίτας του συνδέσμου εκεί στην Κύπρο;

Είναι όμορφες στιγμές οι Αρειανοί της Κύπρου να είμαστε μαζί ενωμένοι, να βλέπουμε και να απολαμβάνουμε τον Άρη μας. Πέρα από την αγάπη μας για τον Άρη πρέπει να αυξήσουμε την δράση μας πιο έντονα εδώ στην δήμο μας, είτε με αιμοδοσίες είτε με δενδροφυτεύσεις είτε με εθελοντισμό για να «τονώσουμε» ακόμη περισσότερο το brand name μας, να δυναμώσουμε τον σύνδεσμο εδώ αλλά και να δημιουργήσουμε νέες γενιές Αρειανών. Ο Άρης για εμάς είναι η αγάπη μας, η τρέλα μας και ο Άρης να κάνει φυσικά το καθήκον του.

To Top