Παρέμβαση του Άρη στην ΚΕΔ για την πλαστογραφία!

Όλος ο Άρης βράζει από τη διαιτησία των Μάνταλου-Γουργιώτη και την πλαστογραφία που συντελέστηκε στα Χανιά, η οποία καταδικάζει τον σύλλογο! Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι κίτρινοι ήταν απλοί θεατές μια διαιτητικής σφαγής, με τεράστιες απώλειες.

Ήδη από χθες έγιναν μια σειρά από δηλώσεις με σκοπό να καταγγελθούν όσα έγιναν σε βάρος του συλλόγου. Την Τετάρτη ο Άρης θα κάνει επίσημη παράσταση-παρέμβαση στην ΚΕΔ θέλοντας να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος. Ήδη είχε στείλει γραπτό αίτημα από την περασμένη βδομάδα, όταν η ΕΠΟ αρνήθηκε να συναντήσει τους παράγοντες του Άρη. Αυτή τη φορά οι κίτρινοι θα δώσουν το παρών.

Όπως δήλωσε και χθες στη Δημόσια Τηλεόραση ο Λάμπρος Σκόρδας: “Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού με του ιθύνοντες της Ελληνικής διαιτησίας στα γραφεία της ΚΕΔ. Εκεί περιμένω τις απαντήσεις τους. Ο Άρης δεν ομαδοποιείται, και ίσως αυτό να πληρώνει. Δεν βλέπετε πόσα στημένα αποτελέσματα υπάρχουν κάθε αγωνιστική και κανείς δεν κατηγορείται; Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αδιάφορο για τον καθένα, με αυτα που συμβαίνουν”.

Θα έχει πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορηθεί ο κόσμο του Άρη τι θα ισχυριστούν ο Καραμελίδης και η παρέα του, που έχουν διαλύσει τα πάντα στο χώρο της διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

To Top