ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παραμένει “αιχμάλωτος”… Η νέα παράταση από το CAS και ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Ο Άρης πληροφορήθηκε χθες τελευταία μέρα της dead line από το CAS, ότι για μια ακόμη φορά παίρνει παράταση η απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι και της απαγόρευσης μεταγραφών.

Χθες εξέπνεε μια ακόμη προθεσμία του CAS για τη γνωστή υπόθεση Ντουρμισάι με την απαγόρευση μεταγραφών. Στις αρχές Ιανουαρίου, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε ενημερωθεί από το CAS πως, τουλάχιστον, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου δεν θα έχει εκδοθεί κάποια απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι. Ήταν μια ακόμη παράταση… ανάσα για την ομάδα του Άρη. Η 11η Φεβρουαρίου έφτασε χθες και μαζί της η νέα ενημέρωση για την υπόθεση. Σύμφωνα με αυτήν η απόφαση για το απαγορευτικό των μεταγραφών πήρε παράταση για τις 11 Μαρτίου.

Δεν μπορεί κανείς να πει αυτή την στιγμή ότι πρόκειται για μια καλή ή όχι εξέλιξη. Ο Άρης ευελπιστούσε σε περίπτωση δικαίωσης, πλήρους απαλλαγής ή έστω επιβολής χρηματικού πρόστιμου να κάνει το επόμενο βήμα. Παραμένει όμως “αιχμάλωτος”. Με μια θετική εξέλιξη θα μπορούσε να δρομολογηθεί ανάλογα ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτή τη στιγμή και για τον επόμενο μήνα, απόλυτα κρίσιμο βαθμολογικά, ο Άρης βαδίζει στο άγνωστο κατά πόσο θα προχωρήσει με συγκεκριμένα βήματα στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών του συλλόγου. Είναι μια δύσκολη περίοδος που επιβάλλει αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά και ψυχολογική επάρκεια εντός κι εκτός των γηπέδων.

To Top