Η κοινωνία συγκλονισμένη “κρατάει ζωντανό” τον Άλκη: Γεμίζει με αναμνηστικά και πάλι το μέρος που ξεψύχησε!

Η κοινωνία συγκλονισμένη “κρατάει ζωντανό” τον Άλκη. Είναι δύσκολες οι στιγμές και οι καταστάσεις εν μέσω ανακρίσεων, καταγγελιών, αποκαλύψεων, αλλά και νομικών… ελιγμών. Ένα είναι σίγουρο. Ο Άλκης “ζει”. Το μέρος όπου ξεψύχησε συνεχίζει να γεμίζει με αναμνηστικά!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν πολίτες όλων των ηλικιών να αφήνουν αναμνηστικά, λουλούδια και κεριά στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση.

Ζωγραφιές μικρών παιδιών που δεν γνώρισαν ποτέ τον 19χρονο, φανέλες και κασκόλ όλων των ομάδων, κεριά και λουλούδια έχουν κατακλύσει ξανά το σημείο, παρότι πριν από μερικές ημέρες τα ήδη υπάρχοντα αναμνηστικά είχαν απομακρυνθεί και τοποθετήθηκαν σε ασφαλές σημείο.

«Κανείς δεν θέλει να ζει σε έναν τέτοιο κόσμο, όλοι φταίμε», γράφει ένα σημείωμα. Ενώ ένα ακόμα σημείωμα που ραγίζει καρδιές γράφει:

«Παλικάρι μου εκεί που πήγες μη τρομάξεις. Ψάξε και βρες τον Κ. τον άντρα μου και παππού των τεσσάρων εγγονών μου. Θα σε νοιάζεται και θα σε φροντίσει. Θα είσαι το εγγόνι του που δεν χάρηκε. Και από εκεί κάθε κυριακάτικο μεσημέρι θα σε πιάνει από τον ώμο και θα σε φέρνει στο κλουβάκι μας να βλέπετε από ψηλά την ομάδα μας που δίνει χαρές και λύπες, ελπίδες και απογοητεύσεις. Αγωνίες και ανασασμό. Θυμό και ανακούφιση. Αγάπη και μίσος. Ευτυχία και δυστυχία. Αυτή την ομάδα που την πλήρωσες ακριβά.

Καλό παράδεισο λιοντάρι μου
ΠΟΝΑΩ!!!».

Και δεν είναι τα μόνα. Το συγκλονιστικό όλων είναι ότι μόλις πριν λίγα 24ωρα, ο χώρος άδειασε, αλλά… Μηνύματα, φανέλες και ζωγραφιές από τον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος, βρίσκονται ήδη στο σπίτι του, στη Βέροια. Άλλωστε, επιθυμία του Αριστείδη Καμπανού, πατέρα του Άλκη, είναι μέρος αυτών να φυλάσσεται στο δωμάτιο του γιου του. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου», δήλωσε πρόσφατα συγκινημένος, ο Καμπανός και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα που έχουμε λάβει από όλη την Ελλάδα και ένα μέρος από αυτά θέλουμε να βρίσκεται στο δωμάτιο του Άλκη. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι σαν μνημείο, ένα σύμβολο. Στη συνέχεια θα αποφασίσουμε πού θα συγκεντρώσουμε και τα υπόλοιπα αφιερώματα, διότι ο όγκος είναι πάρα πολύ μεγάλος».

To Top