ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσία Καρυπίδη η ανοικτή προπόνηση, «τρέχει» τα μεταγραφικά

Στη σημερινή προγραμματισμένη για τις 19.00 ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση στο γήπεδο Χαριλάου αναμένεται να βρεθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης είχε στείλει από χθες το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω μιας φωτογραφίας με την κατάμεστη θύρα 7 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εικόνα που αναμένεται να… ζωντανέψει και πάλι σήμερα στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας, με τον ίδιο να αναμένεται να βρίσκεται μαζί με τον κόσμο στο γήπεδο.

Η παρουσία του Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει να κάνει μόνο με την ανοικτή προπόνηση, αλλά και με τα θέματα που αφορούν τον Άρη, όπως είναι η εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο, η οργάνωση της προετοιμασίας και τα μεταγραφικά.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται φυσικά η ενίσχυση της ομάδας (αριστερό μπακ,  εξτρέμ, κεντρικός αμυντικός, τερματοφύλακας) όμως πλέον δεσπόζουσα θέση στο μεταγραφικό πεδίο του Άρη έχει και η πρόταση της Αλάνιασπορ για τον Μανώλη Σιώπη.

Μαζί με τους συνεργάτες του και τον Σάββα Παντελίδη, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα εξετάσει ενδελεχώς την πρόταση που υπάρχει για τον Έλληνα διεθνή μέσο, θα μιλήσει και με τον ίδιο τον παίκτη και θα παρθεί η απόφαση που θα είναι η καλύτερη δυνατή και η πιο συμφέρουσα για όλες τις πλευρές, χωρίς να αποκλείεται οτιδήποτε.

To Top