ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το δεδομένο μπάχαλο στην Α1 και ο λανθασμένος εφησυχασμός

Ένα πραγματικό δεδομένο χρησιμοποιείται λανθασμένα από τον Δημήτρη Γουλιέλμο ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να πορευτεί ο Άρης αυτό το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πέρα από το προφανές της έλλειψης ικανής ρευστότητας να τακτοποιηθούν άμεσα και πλήρως οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ, ο ιδιοκτήτης του τμήματος μπάσκετ λαμβάνει υπ’ όψιν του το μπάχαλο που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, θεωρώντας ότι ίσως δεν έχει χαθεί πολύς χρόνος για το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι το μπάχαλο στην Α1 υπάρχει και καθημερινά γίνονται… γιάχμα τα ΑΦΜ ομάδων που θέλουν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα – οι ίδιες που πριν από ένα μήνα ψήφισαν υπέρ της… αναδιάρθρωσης για 16 ομάδες! – ωστόσο αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να λειτουργεί εφησυχαστικά για την ΚΑΕ Άρης, αλλά ακριβώς αντίθετα.

Δεν μπορεί να… επαναπαύονται οι κίτρινοι, επειδή οι μισές και παραπάνω ομάδες έχουν περισσότερα προβλήματα από αυτούς (ή λιγότερες λύσεις στα δικά τους προβλήματα). Χρειάζονται πράξεις, χρειάζονται αποφάσεις, χρειάζονται χρήματα…

To Top