ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασσαλής: «Εμπιστοσύνη σε Μάντζιο και πλάνο! Κάνει… πολιτική ο Γκαρσία και με ενοχλεί»

Ο Πέτρος Πασσαλής μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την πρώτη ήττα, αλλά και την συνέχεια της προσπάθειας του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για τον προβληματισμό που υπάρχει μετά την ήττα με τον Ολυμπιακό:

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος προβληματισμός. Ο Άρης έχει κάνει βήματα μπροστά και κάθε χρόνο είναι καλύτερος. Για να φτάσει όμως στο σημείο να διεκδικεί κάτι παραπάνω από την έξοδο στην Ευρώπη πρέπει να ωριμάσει. Σε αυτήν την διαδικασία βρίσκεται. Ο κ.Μάντζιος έκανε μια επιλογή να παίξει με τρία αμυντικά χαφ, που είχε μια λογική. Σε προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε βγει, αλλά σαν λογική δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν λάθος. Το ότι αυτή η επιλογή δεν βγήκε είναι κάτι το διαφορετικό.

Για το παιχνίδι και την συνέχεια της ομάδας:

Το παιχνίδι γίνεται χωρίς κόσμο, λείπει η αύρα που υπάρχει. Ο Άρης προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ίδιο του τον οργανισμό, στον ίδιο του τον εαυτό. Αυτήν την στιγμή πρέπει να προστατευτεί και να στηριχθεί ο προπονητής της ομάδας. Πρέπει μια φορά στον Άρη να στηριχθεί ένα πλάνο. Όποιο και αν είναι αυτό. Να μην κριθεί από 2 ή 3 άσχημα αποτελέσματα. Έτσι ο Άρης δεν θα πάει πουθενά.

Για την συνέχεια:

Ο Άρης έχει έναν δύσκολο Δεκέμβριο με σημαντικά παιχνίδια. Αν οριστεί και το παιχνίδι με την ΑΕΚ τότε μιλάμε για πέντε πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Τετάρτη στην Λάρισα. Όσο πιο ψηλά κρατηθεί ο Άρης στον βαθμολογικό πίνακα τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να φτάσει στην συνέχεια στην υπέρβαση.

Για το αν ο Άρης μπορεί ακόμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:

Ο Άρης διαθέτει μια εξαιρετική μεσο-επιθετική γραμμή, αλλά είναι παίκτες που χρειάζονται παραστάσεις και εμπειρίες. Αυτό δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει σιγά-σιγά να δημιουργήσεις κάτι και να πας να πάρεις έναν τίτλο. Όσο βαρύ και αν ακούγεται αυτό, σήμερα δεν πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Πρέπει αυτό να γίνει να με πλάνο, εμπειρίες και χρόνο με τον χρόνο.

Για την επίθεση:

Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα στην θέση του φορ. Μάνος και Λόπεθ είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά όχι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Ο κ.Μάντζιος είναι ένας από τους καλούς Έλληνες προπονητές. Γνωρίζει πολύ καλά τον Άρη και οποιαδήποτε συζήτηση είναι άσκοπη. Όποια κριτική στον Μάντζιο πρέπει να γίνει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά και αξίζει να βρίσκεται στον Άρη.

Για τα επόμενα παιχνίδια:

Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Εκτός έδρας αγώνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο Άρης πρέπει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Για τις δηλώσει του Πάμπλο Γκαρσία:

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και να κάνει την πολιτική του. Τέτοιες δηλώσεις είναι δηλώσεις πολιτικής και από όπου και αν προέρχονται με ενοχλούν. Πρέπει να αποφεύγουμε το να μιλάμε για να γίνουμε απλά αρεστοί ή να χαϊδέψουμε αυτιά.

To Top