ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασσαλής: “Κλήρωση πρόκληση με Ολυμπιακό, πρώτα να πάει για νίκη με ΑΕΚ”

O Πέτρος Πασσαλής πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, αλλά και του Ολυμπιακού, μίλησε για την κλήρωση του κυπέλλου, τον Άρη και την δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την κλήρωση του Άρη με τον Ολυμπιακό:

Εξαρτάται πως θέλει να το βλέπει ο καθένας. Ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις επτά ομάδες που θα μπορούσαν να κληρωθούν με τον Άρη, και ήταν η δυσκολότερη κλήρωση. Από την άλλη πλευρά ο Άρης έχει μία μεγάλη πρόκληση, να βγάλει από την διοργάνωση έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Σίγουρα μία πρόκριση επί του Ολυμπιακού θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση από την ομάδα. Από την άλλη και κάτι να μην πάει καλά δεν έρχεται η καταστροφή. Η ομάδα του Άρη έχει δείξει αυτά τα χρόνια ότι κάθε χρονιά εμφανίζεται καλύτερη. Το που θα είναι το ταβάνι της θα κριθεί από την ίδια.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Θεωρώ ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει «το όπλο στο χέρι του» σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό. Από την στιγμή που του βγαίνει δεν είναι κακό. Να δούμε βέβαια και πως θα κλείσει η φετινή χρονιά, που μέχρι τώρα είναι καλή.

Για το ότι ο Άρης διαχειρίστηκε και άσχημα αποτελέσματα:

Οι ομάδες έχουν μία συνέχεια, ο Άρης δεν σταματάει σε ένα άσχημο αποτέλεσμα, και ο κόσμος έχει επίσης αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί και κάτι αρνητικό. Έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα και έχει ωριμάσει.

Είναι η μοναδική ομάδα που έφτασε να αγωνίζεται σε πολύ χαμηλές κατηγορίες και δεν έχασε την δυναμική της.

Όσο υπάρχει μία ανάλογη διοικητική σταθερότητα -που φαίνεται να υπάρχει- τότε η επόμενη μέρα θα είναι σίγουρα καλή.

Για τον Ολυμπιακό:

Ο Ολυμπιακός έχει τα παιχνίδια με την Αϊντχόβεν. Πάρθηκαν τον Ιανουάριο αρκετά σοβαρές αποφάσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού και την αμυντική του γραμμή. Μπορεί στα επόμενα παιχνίδια να κάνει αλλαγές.

Θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να δέσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει.

Για τον Μήτρογλου:

Ο Μήτρογλου είναι ο καλύτερος επιθετικός της γενιάς του. Το πότε θα μπορεί να βρεθεί στην σωστή κατάσταση από εκεί και πέρα είναι ένα ερωτηματικό.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Αν ήταν ξένος αντί για Έλληνας θα γραφόταν πολλά για το νέο αστέρι της προπονητικής. Η διαχείριση του και το πως στέκεται δείχνουν έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια. Δεν είναι μόνο το τι δείχνει στο γήπεδο, αλλά και πως συμπεριφέρεται στην διάρκεια των αγώνων.

Για το ότι ο Άρης θα έχει δύο δύσκολα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα:

Ο Άρης πρέπει να διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια, να πάει για την νίκη και με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό, να μην έχει δεύτερες σκέψεις.

To Top