ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασσαλής: «Να εμπιστευτεί τον Μυροφορίδη ο Καρυπίδης»

Ο πρώην παίκτης του Άρη Πέτρος Πασσαλής μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την επιλογή του Παύλου Μυροφορίδη αλλά και το θέμα του προπονητή στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τη συμφωνία του Άρη με τον Παύλο Μυροφορίδη: «Ο Άρης κινείται σε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πλάνο τη νέα περίοδο. Τις προηγούμενες χρονιές ο προπονητής λειτουργούσε και σαν τεχνικός διευθυντής. Φέτος όμως θα είναι ο Μυροφορίδης ο οποίος έχει δείξει ένα αξιόλογο έργο σε όποια ομάδα και αν εργάστηκε. Σαν επιλογή  με βάση το βιογραφικό του είναι καλή. Είναι θετική εξέλιξη. Επειδή όμως όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, όλα θα εξαρτηθούν από τις επιλογές του και στο θέμα του προπονητή και στους ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολο για τον κύριο Μυροφορίδη αλλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο η επιτυχία ή αποτυχία της ομάδας θα έχει ονοματεπώνυμο».

 

Για το αν του ανατέθηκε η ομάδα εν λευκώ: «Φυσικά. Η επιλογή ενός τεχνικού διευθυντή πριν από την έλευση του προπονητή σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου με τον κ. Μυροφορίδη να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Θα πρέπει και ο κ. Καρυπίδης που εκπροσωπεί τη διοίκηση του Άρη να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δουλέψουνε έχοντας ένα και μοναδικό στόχο την άνοδο του Άρη. Η διοίκηση του Άρη θα πρέπει να εξασφαλίσει τέτοιες συνθήκες ώστε ο κ. Μυροφορίδης να κάνει απερίσκεπτα τη δουλειά του».

 

 Για το θέμα του προπονητή στον Άρη: «Ο κ. Μυροφορίδης επιλέχθηκε για να χτίσει τον Άρη της επόμενης περιόδου. Αν ήταν να έχει λόγο ο κ. Καρυπίδης που είναι στη διοίκηση στο ποιος θα είναι ο προπονητής  τότε τι τον προσέλαβε τον κ. Μυροφορίδη. Ας αποφάσιζε από μόνος του ποιος θα είναι ο προπονητής. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν το όνομα είναι βαρύ ή με πλούσιο βιογραφικό κρίνεται μέσα στο γήπεδο σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της ομάδας. Ο κ. Αναστόπουλος σε όσες ομάδες είχε δουλέψει είχε καταφέρει την άνοδο κάτι που δεν το έκανε με τον Άρη. Δεν μπορείς να κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή με βάση το βιογραφικό του. Το βιογραφικό μειώνει το ρίσκο. Πρέπει ο Καρυπίδης να εμπιστευτεί τον Μυροφορίδη και στο θέμα του προπονητή αλλιώς δεν έχει κανένα λόγο να ξεκινήσει η χρονιά με εκπτώσεις».

 

Τέλος τόνισε: «Όταν παίρνεις έναν τεχνικό διευθυντή πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση, θεωρείται δεδομένο ότι αυτός θα είναι που θα αποφασίσει για όλα τα αγωνιστικά της ομάδας. Θα έχει ένα συγκεκριμένο ποσό που θα πρέπει να διαχειριστεί και με αυτά τα χρήματα θα προσπαθήσει να κάνει μια αξιόμαχη ομάδα που θα παλέψει για την άνοδο. Αν ήταν να λειτουργήσει διαφορετικά ο Καρυπίδης δεν χρειαζόταν να επιβαρύνει αυτόν τον προϋπολογισμό με ένα ποσό που θα δοθεί στο τεχνικό διευθυντή».

To Top