ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασσαλής: «Παίκτης με προσόντα ο Τζεμπούρ, θέλει ειδική διαχείριση»

Ο Πέτρος Πασσαλής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη σχολίασε το θέμα Τζεμπούρ και αναφέρθηκε στη διαχείριση του ποδοσφαιριστή από πλευράς «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τον Ραφίκ Τζεμπούρ: «Όταν παίρνεις έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή, πρέπει να γνωρίζει εξαρχής τι είναι αυτό που παίρνεις. Είναι ένας παίκτης με ποδοσφαιρικά προσόντα, όμως, θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τον διαχειριστείς».

Για το αν ο ίδιος θα προχωρούσε μια τέτοια μεταγραφή αν είχε τη σχετική αρμοδιότητα: «Ανάλογα με τον σχεδιασμό που έχεις κάνεις προχωρείς στις κινήσεις σου. Αν μπορείς να τον διαχειριστείς, μπορεί να σου δώσει λύσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αν δεν μπορείς, όχι…»

Για το αν στον Άρη γίνεται σωστή διαχείριση της υπόθεσης: «Δεν ξέρω τι μεσολάβησε. Αν πήρε άδεια ο παίκτης ή όχι. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας. Μπορεί αυτή η πολυήμερη απουσία να ήταν μια κίνηση αποφόρτισης. Μπορεί τώρα που γύρισε, να βάλει γκολ σε μια εβδομάδα και να τον αποθεώνουν όλοι. Το να έφυγε μια εβδομάδα χωρίς να ενημερώσει το θεωρώ απίθανο. Δεν λειτουργεί έτσι μια επαγγελματική ομάδα, πόσο μάλλον ο Άρης με τον Νίκο Αναστόπουλο».

Για την αξιοποίηση του ποδοσφαιριστή: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η αξιοποίηση. Με βάση το γεγονός ότι η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα, είναι προφανές πως τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι επιθετικοί δεν έχουν αξιοποιηθεί. Δεν μπορούμε να κρίνουμε, όμως, από δύο παιχνίδια. Το Πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος με πολλές αγωνιστικές. Μετά τη λήξη θα μπορούμε να πούμε αν ο Τζεμπούρ αξιοποιήθηκε ή όχι».

 

To Top