«Πατέρα, θα μας λείψεις…»

Το δικό τους αντίο έστειλαν μέσα από το σάιτ τους, οι οργανωμένοι οπαδοί «Ιερολοχίτες» στον θρυλικό «Σαράφο», ο οποίος έφυγε την Τετάρτη από κοντά μας.

Όπως αναφέρουν σε εκτενή ανάρτησή τους οι «Ιερολοχίτες»: «Ο άνθρωπος, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με τους Iερολοχίτες του ΑΡΗ όσο κανένα άλλο, δεν είναι πια κοντά μας.
Ο Σύνδεσμος δέχεται τεράστιο πλήγμα. Ο ΣΑΡΑΦΟΣ μάς άφησε. Τα λόγια είναι πολύ μικρά για να εκφράσουν την οδύνη μας.
Ο Πατέρας μας έφυγε σήμερα να βρει τα αδέρφια μας εκεί ψηλά. Να φωνάξει «ΑΡΗΣ, ΙΔΕΑ, ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ» από κει που οι φωνές δεν ηχούν στ’ αυτιά μας, αλλά στην ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
Ο Σαράφος υπήρξε ΟΠΑΔΟΣ όταν η λέξη ήταν άγνωστη. Η ιστορία του Συνδέσμου μας ξεκινάει με τις απίστευτες εκδρομές που οργάνωνε ο Σαράφος σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η απύθμενη τρέλα και η τυφλή αφοσίωση στα ιδανικά του ΘΕΟΥ ήταν η αρχή της δημιουργίας του σημερινού οπαδικού κινήματος, όχι μονο στον ΑΡΗ μας, αλλά και σε όλες τις ομάδες. ΟΠΑΔΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ταύτισε τη ζωή του και την ύπαρξή του με το Σύνδεσμο και το Σύλλογο. Ακόμα και στα τελευταία του, με σοβαρά προβλήματα στην υγεία του αλλά και με οικονομικά προβλήματα, το μυαλό του πετούσε στις εκδρομές, στον «ΑΡΗ ΜΑΣ». Τα δάκρια του κατά τη διάρκεια της γιορτής της επιστροφής των Ιερολοχιτών στη ιστορική τους αφετηρία, ήταν άλλη μια κατάθεση ψυχής, άλλη μια παρακαταθήκη για μας και για τους νεότερους. Ο Σαράφος μας ζούσε για τον ΑΡΗ. ΜΟΝΟ κοντά στον ΑΡΗ ένιωθε πάντα σαν παιδί.
ΠΑΤΕΡΑ θα μας λείψεις.
Τα δάκριά σου και η ψυχή σου θα ποτίσουν πολλές γενιές Αρειανών. Ταπεινά προσκυνούμε το μεγαλείο σου και σου υποσχόμαστε να φωνάζουμε πιο δυνατά αυτά που τόσο πολύ θα ήθελες να φωνάζεις ΑΙΩΝΙΑ

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
από το 1970… κι ακόμα παλιότερα».

To Top