ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: “Περίμενα πως και πως την επιστροφή μου…”

Μετά από απουσία 1,5 μήνα ο Μπάμπης Παυλίδης επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Στο χθεσινό φιλικό ματς με την Ειρηνούπολη, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ολοκλήρωσή του μίλησε για την τωρινή του κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας.

«Το περίμενα πως και πως, εδώ και 1,5 μήνα. Δόξα τω Θεώ είμαστε γεροί, δεν έχω κάποιο πρόβλημα πλέον στο γόνατο και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα επίσημο παιχνίδι. Αυτό το φιλικό ήταν καλό για να πάρω αγωνιστικό ρυθμό. Προχωράμε βήμα-βήμα».

Για το πως βλέπει μέχρι στιγμής την ομάδα, είπε: «Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εχουμε πάρει κάποιους βαθμούς διαφορά και αυτό μας έχει λύσει κατά κάποιο τρόπο τα πόδια. Στην συνέχεια πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο».

Για την ομοιογένεια που παρουσιάζει σε έναν βαθμό η ομάδα, επεσήμανε: «Οσο είμαστε ο ένας με τον άλλο κάθε μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός. Στοιχείο που μας βοηθάει, ώστε και η ομάδα να δείχνει μεγαλύτερη ποιότητα σε κάθε ματς».

Για το πως περιμένει το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, είχε να πει: «Το ελπίζω. Σίγα-σιγά ανεβαίνω…»

To Top