Περιμένει Μπακασέτα, ετοιμάζει Βανγκέλι, σκέψεις για Πουλίδο στα… χαφ σε ενδεκάδα με αλλαγές!

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα κατέβει την Πέμπτη με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει τον Μπακασέτα, ετοιμάζει τον Βανγκέλι σε μια προσπάθεια να έρθει η πολύτιμη νίκη.

Ο 47χρονος τεχνικός περιμένει τον Μπακασέτα να ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρεί και όλα δείχνουν ότι θα προτιμήσει τον Βανγκέλι από τα αριστερά της άμυνας. Η επιστροφή του Μπουγαΐδη αναμένεται να αφήσει εκτός άμυνας τον Πουλίδο (υπάρχουν σκέψεις να τον βάλει ως… αμυντικό χαφ), ενώ στον πάγκο αναμένεται να μείνει και ο Αγκάνθο.

Με αυτά τα δεδομένα και τις απουσίες των Τάτου, Ηρακλή, Καμινιώτη, ένα πολύ πιθανό σχήμα που θέλει να δει σήμερα ο Παπαδόπουλος πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις είναι: Διούδης, Βλάχος, Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης στην άμυνα, Νταμαρλής (Πουλίδο), Τσιάρας, Σουνάς στο κέντρο και Τσουμάνης (αριστερά στην μεσοεπιθετική γραμμή), Μπακασέτας (δεξιά) και Μανιάς στην κορυφή.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί, στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπης.

To Top