“Πετάει” για τη Γερμανία έτοιμος για την πρόκληση του τουρνουά της Μπάμπεργκ

Στις 8 το πρωί αναχωρεί η αποστολή του Άρη με προορισμό το Μπάμπεργκ, όπου από αύριο θα συμμετάσχει σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά μαζί με την γερμανική ομάδα που το διοργανώνει και τις Λιέτουβος Ρίτας και Μπάνβιτ.

Είναι μια ευκαιρία (και πρόκληση) για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες του να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τον βαθμό ετοιμότητάς τους απέναντι σε ομάδες που παίζουν (Μπάμπεργκ) και θα παίξουν (Λιέτουβος Ρίτας ή Μπάνβιτ) στην Ευρωλίγκα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς μέχρι το Μόναχο και από εκεί οδικώς θα βρεθεί στο Μπάμπεργκ από από ένα δίωρο ταξίδι.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει πάρει στην αποστολή τον Τζέρεμι Χαντ, παρότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει, απλώς και μόνο για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας με τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγο, ενώ με την ομάδα θα ταξιδέψουν και δύο υπό δοκιμήν παίκτες, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Σίμος Ιωακειμίδης. Αμφότεροι μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Γερμανία θα οριστικοποιήσουν την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα, αν και υπάρχει θετική προσέγγιση και για τους δύο.

 

To Top