Στο “δωμάτιο επικοινωνίας” Mιλίνκοβιτς με Τάτο: “Είσαι για σπουδαία πράγματα, ακόμη και να παίζεις σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης”!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει δώσει από την πρώτη στιγμή σημαντικό βάρος στον τομέα της ψυχολογίας. Συμπλήρωσε πάνω από μια βδομάδα με τον Άρη, έμαθε (και μαθαίνει) τους παίκτες και αναζητεί τρόπους για να βγάλουν το 100% μέσα στο γήπεδο.

Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζοντας ότι ο Ανδρέας Τάτος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της κιτρινόμαυρης ομάδας, είχε εκτενή συζήτηση στο “δωμάτιο επικοινωνίας” με τον 23χρονο μέσο. Προσπάθησε να του εξηγήσει ότι πιστεύει στις δυνατότητες του, ότι ποντάρει η ομάδα πολλά πάνω του και πολύ σύντομα θα φτάσει στα επίπεδα που επιθυμούν όλοι.

“Μπορείς κάνεις μεγάλα πράγματα, είσαι ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο” μετέφερε μεταξύ άλλων στον Τάτο, υπογραμμίζοντας του με έμφαση: “Αν δουλέψουμε σε μερικές λεπτομέρειες μπορείς να φτάσεις ψηλά και σύντομα να παίζεις σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, με βάση τα προσόντα του. Αρκεί να μας εμπιστευτείς και να μας ακούσεις”.

Ο 23χρονος μέσος δέχθηκε με ικανοποίηση τα όσα είπαν στο τετ α τετ και μοιάζει αποφασισμένος να δώσει το 100% των δυνάμεων και κυρίως να συνεργαστεί με τον Σερβικό τεχνικό δίδυμο για να είναι όλοι κερδισμένοι!

To Top