Πληγωμένος ο Άρης ξεκινάει την… «επιχείρηση»-ηθικό

Οι υποχρεώσεις του Άρη τρέχουν… Ο επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο και πάλι μέσα στο Περιστέρι είναι την Κυριακή. Ο χρόνος πιέζει. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια… Στην ανύψωση του ηθικού θα ρίξουν το βάρος Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης.

Με μια προπόνηση χαλάρωμα που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει η πολύ σύντομη προετοιμασία του Άρη για το δεύτερο σερί παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Όπως είναι φυσικό, η βασική προτεραιότητα για τους δυο υπηρεσιακούς τεχνικούς Γιάννη Μιχαλήτσο και Γιώργο Σεμερτζίδη (λογικά θα καθίσουν για τελευταία φορά στον πάγκο την Κυριακή, πριν αναλάβει ο Μασάδο), θα είναι να ανυψώσουν το ηθικό και την ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρίσκεται στο ναδίρ.  Η απώλεια του πρώτου και βασικού φετινού στόχου, που ήταν το κύπελλο έχει πληγώσει την ομάδα, τους παίκτες, τον κόσμο…

Ως μια τελευταία ευκαιρία για  να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ αποτελεί το παιχνίδι της Κυριακής. Με νίκη θα πλησιάσουν στην κορυφή, θα ανέβουν ψυχολογικά, θα δώσουν άλλη προοπτική για να ξεπεράσει η ομάδα το σοκ της απώλειας όλων των στόχων από τον Ιανουάριο!

Μετά την προπόνηση θα φανεί αν οι δυο τεχνικοί μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Γιαννιώτα και Φατί που έφυγαν με τραυματισμούς από το Περιστέρι, στους προσαγωγούς ο πρώτος, στο δικέφαλο ο γάλλος ή θα χρειαστεί να επιστρατευτούν λύσεις από τον πάγκο…

Υπενθυμίζεται ότι στην Αθήνα, όπου παραμένουν οι κίτρινοι έχουν μεταβεί 22 ποδοσφαιριστές, ενώ ο Νέρι Καστίγιο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της άδικης αποβολής του. Ο Σιδηρόπουλος έκανε καλά τη «δουλειά» του.

To Top