Ποια είναι η εταιρία του Άκη Ζήκου που έχει τη συμφωνία για τα φιλικά και την προετοιμασία

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Ηλιάδης, προκειμένου να δώσει το παρών στη συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας, αλλά και να διευθετήσει τα θέματα προετοιμασίας, φιλικών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων που έχουν προκύψει μετά τη συμφωνία του Άρη με την εταιρία Football DΝΑ και τις παρενέργειες αυτής.

Το PRESSARIS σας έχει ενημερώσει σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών από τα φιλικά (Χωρίς (τηλεοπτικά) έσοδα o Άρης από τα φιλικά για δυο χρόνια!) και το θέμα της προετοιμασίας («Γόρδιος δεσμός» με την προετοιμασία! Έχουν παραχωρηθεί τα δικαιώματα για δυο χρόνια, όπως με τα τηλεοπτικά!).

Ποια είναι όμως η εταιρία της οποίας επικεφαλής είναι ο Άκης Ζήκος, ενώ συμμετέχει και ο Δημήτρης Μάρκος (έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη); Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σάιτ της:

” Η Football DNA ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2009 από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Από την πρώτη στιγμή, στόχος της εταιρείας ήταν η μετάδοση των γνώσεων και η ενασχόληση με την νέα γενιά των αθλητών. Παράλληλα η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού management και marketing καθώς και στη διοργάνωση των αθλητικών events”.

Τα στελέχη της είναι:

• Άκης Ζήκος (FIFA agent)
• Κώστας Σταυρόπουλος
Managing Director
• Δημήτρης Μάρκος
Football Manager
• Παντελής Ορφανίδης
CFO
• Φίλιππος Αβραμίδης
Licensed UEFA Match Agent
• Μιχάλης Ανθόπουλος
Football Manager

Οι παίκτες που εκπροσωπεί είναι μεταξύ άλλων: οι Κοτσόλης, Οκουε, Κουρμπέλης, Αδαμόπουλος, Ζουμπουλάκης κ.α.

To Top