ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πολεμιστής” Άρης σε δυο μέτωπα: παρκέ και οικονομική εξυγίανση – Η ενίσχυση με 3αρι, οι χορηγίες και ο κόσμος

Ο Άρης πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του μπάσκετ, δείχνοντας ότι έχει το DNA του “πολεμιστή”, σε μια από τις πιο όμορφες βραδιές των τελευταίων χρόνων.

“Πολεμιστής” τόσο στο παρκέ, όσο και στο σημαντικό κομμάτι της εξυγίανσης. Όπως είπε χαρακτηριστικά χθες ο Χάρης Παπαγεωργίου μιλώντας στον FLASH 99,4: “Στόχος μας είναι η οικονομική εξυγίανση, η επούλωση των τραυμάτων του παρελθόντος. Ματώνουμε για να βρούμε ένα ευρώ, έχουμε χάσει τον ύπνο μας” ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για την νεανική ομάδα του Άρη, ομολογώντας παράλληλα, ότι θα κινηθεί η ομάδα για την απόκτηση ενός 3αριού.

Αυτό που ξεκάθαρα έδειξε ο Άρης την Κυριακή είναι έχει μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες που χτίζει χαρακτήρα.  «Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, προσπαθούμε να κρατάμε την κατάσταση με τα χρέη μακριά από τα παιδιά. Νίκες όπως η χθεσινή δίνουν κουράγιο και ώθηση στους ανθρώπους της ομάδας, κάνουν πρωταθλητισμό, κάθε μέρα μάχες σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολλοί αυτοί που βοηθάνε, είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε κι φέτος. Όλοι ήμαστε μία… οικογένεια, ενωμένοι εντός και εκτός των γραμμών», όπως σημείωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Καστρίτης.

Σημαντική είναι φυσικά η βοήθεια του κόσμου που για μια ακόμη φορά ήταν στο πλευρό της ομάδας. «Τον κόσμο και τη φιλοσοφία του κόσμου του Άρη την ξέρω πάρα πολύ καλά, γιατί είμαι μέρος κι εγώ αυτής της οικογένειας. Ο κόσμος εκτιμάει πάρα πολύ το να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, να δίνεις και την ψυχή σου, να ματώνεις και ιδρώνεις τη φανέλα και να τα δίνεις όλα μέχρι το τέλος. Ακόμη κι αν χάσεις, ο κόσμος θα σε χειροκροτήσει ξανά. Αν βλέπει μια ομάδα αδιάφορη, που δεν «πολεμάει», δεν παλεύει, δε βουτάει για μπάλες, της γυρνάει αυτόματα την πλάτη. Από πέρυσι ο Άρης δείχνει ότι έχει αυτόν το χαρακτήρα, μάς βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος και θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο του Άρη, μετά απ’ αυτό που είδε χθες, να έρθει, ν’ «αγκαλιάσει» την καινούργια προσπάθεια που κάνουμε και να μάς βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος που θα ΄ναι πάρα πολύ δύσκολη», υπογράμμισε με έμφαση ο Χρήστος Ταπούτος.

Μέσα σε αυτό το κάδρο είναι γεγονός ότι ο Άρης κινείται για την οικονομική στήριξη από χορηγούς. Πριν το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν μπαράζ συμφωνιών με χορηγούς. Όμως, το κομμάτι αυτό δεν τελειώνει εδώ, γιατί αφενός αναζητείται ο βασικός χορηγός της φανέλας και αφετέρου ξεκίνησε από χθες ένα χορηγικό πρόγραμμα.

To Top