Ποντάρουν στην ψυχολογία, ρίχνουν το βάρος στο μοντάρισμα ενόψει ΟΑΚΑ

Την εβδομάδα που διανύουμε, το βάρος από τον Νίκο Πασιαλή και τον Δημήτρη Μπουγιουκλή θα πέσει στο μοντάρισμα της ενδεκάδας που σκέφτονται να παρατάξουν, την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκός.

Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της κιτρινόμαυρης αποστολής για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως ποντάρουν στη δίψα των παικτών τους για διάκριση και απόδειξης πως η ήττα από τον Πλατανιά, ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Ήδη το τεχνικό δίδυμο έχει κάνει πολλή δουλειά στον ψυχολογικό τομέα μιλώντας σε καθημερινή και για τον σκοπό αυτό, την Τετάρτη το βράδυ, μετά την προπόνηση, θα δειπνήσουν όλοι μαζί σε εστιατόριο της περιοχής Χαριλάου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επανήλθαν χθες οι Κώστας Καπετάνος και Μανώλης Παπαστεριανός, οι οποίοι είχαν προβληματίσει το τεχνικό δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή, τις προηγούμενες ημέρες. Φαίνεται πως το ρεπό της Δευτέρας, ωφέλησε τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, ανακτώντας τις δυνάμεις τους.

Αντίθετα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του και η πιθανότητα συμμετοχής του στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έχει αποκλειστεί.

 

To Top