ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προς αναβολή η γενική συνέλευση, “αγκάθια” στον δρόμο της εκκαθάρισης

Ο επίσημος Άρης δηλώνει την σιγουριά του για το αίσιο τέλος της εκκαθάρισης, όμως σίγουρα στον ανηφορικό δρόμο που επέλεξε, υπάρχουν “αγκάθια” και εμπόδια.

Ήδη, όπως όλα δείχνουν σε αναβολή οδηγείται έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑE Αρης, η οποία κοινοποιήθηκε, την Πέμπτη το βράδυ, από τους εκκαθαριστές (Κλεώπα και Σενέμη) και είχε οριστεί για τις 10 Μαρτίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από επικοινωνία του δικηγόρου του Θόδωρου Καρυπίδη, Αρη Μαστρογιάννη, αποφασίσθηκε ότι κρίνεται σκόπιμη η αναβολή και η μετάθεσή της σε νέα ημερομηνία, η οποία θα οριστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Στο διάστημα που μεσολαβεί θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς το ΓΕ.ΜΗ., το οποίο πρέπει να είναι ενήμερο, 20 μέρες πριν τη συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας.

Το σημείο κλειδί είναι ότι πρέπει να έχει βρεθεί λύση όσον αφορά τους μεγαλομετόχους της εταιρείας, δηλαδή τον Ερασιτέχνη Αρη και την Κοινωνία Μελών Αρη, αλλά οι διαδικασίες “πάνε πίσω” λόγω της αποχής των δικηγόρων. 

Σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις, η γενική συνέλευση θα πάει μετά τα μέσα Μαρτίου…

To Top