Προφυλακίστηκαν τέσσερις ακόμη κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη (video)

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, καθώς προφυλακίστηκαν 4 ακόμη κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών είναι και ο 25χρονος «Αθηναίος».

Μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, όπως είχε συμβεί με τους έξι συγκατηγορουμένους τους, τα προηγούμενα 24ωρα.

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά 10 άτομα.

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 20χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι πήρε από την ανακρίτρια ο 20χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε το προηγούμενο 24ωρο στην ΕΛ.ΑΣ., στον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής.

Μετά την προθεσμία που έλαβε, και εν μέσω αποδοκιμασιών, αστυνομικοί τον επιβίβασαν σε υπηρεσιακό όχημα για να επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας, όπου θα μείνει μέχρι να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή, ενώ περιγράφει τον δικό του ρόλο ως περιφερειακό.

«Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», είναι η θέση που φέρεται να διατυπώνει.

To Top