Πρώτη φορά πλήρης στο φιλικό με τον ΚΑΟΔ!

Πώς και πώς περιμένει το φιλικό με τον ΚΑΟΔ την Τρίτη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Είναι η πρώτη φορά που θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του, είναι η πρώτη φορά που θα δει την ομάδα να αγωνίζεται πλήρης.

Στα προηγούμενα παιχνίδια, είτε φιλικά, είτε επίσημα οι κίτρινοι έπαιζαν με απουσίες. Είτε ήταν οι Αμερικανοί, είτε ο Μιχάλης Πελεκάνος, είτε οι τραυματίες Ζήσης Σαρικόπουλος και Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Άρης θα παραταχθεί στο φιλικό με τον ΚΑΟΔ πλήρης. Ο Αλεξανδρής θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και τους Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Ορίον Άουτερμπριτζ, οι οποίοι είναι γεγονός πως έχουν… ξεχάσει τι σημαίνει αγώνας. Παράλληλα είναι ήδη μέσα στην ομάδα ο Πελεκάνος, αφού έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Κηφισιά, ενώ και ο Σαρικόπουλος έχει ανεβάσει στροφές και θα πάρει λεπτά συμμετοχής.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι αυτό το φιλικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το τεχνικό τιμ και τα συμπεράσματα που θα βγάλει, θα είναι τα πιο ασφαλή μέχρι σήμερα.

 

To Top