Χωρίς κατηγορία

Τι έδειξε το σκάουτινγκ: Προσοχή στα στημένα ζήτησε ο Κατσαβάκης

Το σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι το τρίτο στο Κλεάνθης Βικελίδης και εμφανίζει αρκετά κοινά, αλλά και αρκετές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα εντός έδρας του Άρη, απέναντι σε ΟΦΗ και Κέρκυρα.

Οι κίτρινοι θα αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Όπως έδειξε όμως το σκάουτινγκ από τον Γιάννη Μιχαλήτσο, η ομάδα της Κρήτης μπορεί να παραχωρήσει χώρους, την πρωτοβουλία κινήσεων και κατοχή της μπάλας στον Άρη, αλλά στον αντίποδα μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού διαθέτει ποδοσφαιριστές με δεδομένη ποιότητα.

Παράλληλα, όπως έδειξε ο Πλατανιάς διακρίνεται και για την ιδιαίτερη δυναμική της στις στημένες φάσεις, που ο Άρης πρέπει να προσέξει πάρα πολύ για να μην κινδυνέψει, αλλά και να διατηρήσει το εντός έδρας μηδέν παθητικό, βάζοντας τις βάσεις για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αυτά είναι τα σημεία που επισήμανε και ο Μάκης Κατσαβάκης ζητώντας από τους παίκτες του βελτίωση σε όλες τις γραμμές και εξουδετέρωση των ατού του αντιπάλου.

To Top