Ανατροπή και πρώτο “τρίποντο” στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Εντυπωσιακή ήταν η Καλλονή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου επικράτησε με σκορ 3-2 του Πανιώνιου, επιστρέφοντας μετά από αρκετό καιρό στα θετικά αποτελέσματα. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης χρειάστηκε να κάνει τρομερή ανατροπή σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και χάρη στα πανέμορφα τέρματα των Λεοζίνιο (75’) και Γκαρσία (79’) να φτάσει στη μεγάλη νίκη. Εξαιρετικό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τον Γιάννου να δίνει το προβάδισμα –κόντρα στη ροή του αγώνα- στον Πανιώνιο και στο 24’ ο Μαρσέλο να ισοφαρίζει με κεφαλιά για την ομάδα του Μαντζουράκη. Το τραγικό λάθος του Σιδεράκη στο 57’ δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο ο Αραβίδης, που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους». Από το 75’ και μετά άρχισε η αντεπίθεση της Καλλονής, που έκανε το 2-2 με εξαιρετικό σουτ του Λεοζίνιο και τέσσερα λεπτά αργότερα (79’) ο Γκαρσία αφού άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό έκανε το 3-2 με όμορφο σουτ για την ομάδα του.

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Μανούσος, Περόνε (88’ Γαλάς), Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84’ Σιλιγαρδάκης), Λεάντρο, Ποντάνι, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Φαρία, Γκαρσία (81’ Γκάσιτς).

Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντυ, Αυλωνίτης, Κούρος, Μενδρινός (81’ Καπάνταης), Αραβίδης, Μητρόπουλος (39’ Παναγιωτούδης), Κουλουχέρης, Ντούνης, Γιάννου (73’ Λάζνικ), Παντίδος.

πηγή: sportfm.gr

To Top