Πυροβόλησαν τον Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως άγνωστος πυροβόλησε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα! Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης, ένας ένοπλος δράστης μόλις είδε τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον Σέρβο!

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο – όπως προκύπτει από αστυνομικό ρεπορτάζ του Newsit – ο Σέρβος παλαίμαχος επιθετικός βρισκόταν στο αμάξι του έξω από το σπίτι του όταν άκουσε κάποιους πυροβολισμούς και αμέσως έπεσε για να καλυφθεί.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν αποσαφηνίστηκε εάν ο τραυματισμός του επήλθε από τον πυροβολισμό ή την πτώση του. Αμέσως ο Κοβάσεβιτς μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, με την Αστυνομία να… σαρώνει την περιοχή ώστε να βρει τον δράση, ενώ το smart από το οποίο βγήκε ο άγνωστος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του Σέρβου δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους το αυτοκίνητο του ενόπλου βρέθηκε καμένο στον περιφερειακό δρόμο του παλιού αεροδρομίου, κοντά στο Γκολφ Γλυφάδας. Η επίθεση θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. καλά οργανωμένη & ενώ θεωρείται σίγουρο ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τον Σέρβο και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να του στήσουν ενέδρα έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν δύο σενάρια. Το ένα είναι ο ένοπλος να ήθελε να πετύχει τον ποδοσφαιριστή, με ανυπολόγιστες για εκείνον συνέπειες, και το δεύτερο να ήθελε να του στείλει κάποιο «μήνυμα». Σε κάθε περίπτωση η επίθεση εκδηλώθηκε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, από «επαγγελματίες», πιθανότατα από τον χώρο της νύχτας.
To Top