Ραϊόλα: Ο Ζλάταν τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μετά την επιδείνωση της υγείας του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε να βρεθεί στο πλευρό του Μίνο Ραϊόλα μετά τα fake news για τον θάνατό του και την επιδείνωση της κατάστασής του στην εντατική του νοσοκομείου «Σαν Ραφαέλε».

Η είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα προς στιγμήν σκόρπισε τη θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο, αλλά τελικά κρίθηκε ψευδής. Η γκάφα ήταν παγκόσμια, τα νέα αναπαράχθηκαν από τα μεγαλύτερα Μέσα του πλανήτη, υποχρεώνοντας τον ίδιο τον Ιταλό μεγαλοατζέντη να προβεί σε αιχμηρή διάψευση με προσωπική του ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με έχετε πεθάνει δύο φορές». Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του από την ίωση που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες έχει πράγματι επιδεινωθεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν πως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να συμβεί το μοιραίο.

Μετά τον άδικο «σάλο» που επικράτησε γύρω από το όνομά του και το αν βρίσκεται εν ζωή ο Ραϊόλα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ένας από τους πιο στενούς φίλους και πελάτης του εδώ και δεκαετίες, θέλησε να βρεθεί στο πλευρό του στην εντατική του «Σαν Ραφαέλε». Όπως κι έκανε. Ο Σουηδός σούπερ σταρ επισκέφθηκε τον Ραϊόλα το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο του Μιλάνο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση του ατζέντη που ανέλαβε τις μεταγραφές από το 2004 και τη μετακόμισή του από τον Άγιαξ στη Γιουβέντους.

To Top