Ρεπό τέλος, επιστροφή στο γήπεδο

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν από το μυαλό τους την ήττα από τον Πανιώνιο, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ και από σήμερα επιστρέφουν στο χορτάρι για προπόνηση. Είναι μια ιδιαίτερη βδομάδα και γιατί υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο τέλος αυτής, αλλά και γιατί έχει ενδιαφέρον πως θα “αντιδράσει” ο Πολωνός τεχνικός μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Οι κίτρινοι ουσιαστικά από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον πρωτοπόρο (και αήττητο) Παναθηναϊκό. Βρίσκονται σε δυσχερή θέση και βαθμολογικά και αγωνιστικά, γιατί η εικόνα που παρουσίασαν στη Νέα Σμύρνη ήταν ως επί το πλείστον απογοητευτική, όμως τώρα είναι που θα πρέπει να δείξουν και χαρακτήρα και πως αξίζουν να φορούν την κίτρινη φανέλα.

Ο Πρόμπιερζ είναι βέβαιο πως δεν υπολογίζει στον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος (ευτυχώς) υπέστη ελαφριά θλάση και δεν θα χρειαστεί περισσότερο από δύο εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Υπολογίζει κανονικά στον Κώστα Κασναφέρη, αφού το πρόβλημα που είχε στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο ξεπεράστηκε με δύο ράμματα.

Υπολογίζεται και πάλι ο Χαβιέρ Ουμπίντες, του οποίου το καθαρό μυαλό και οι επινοήσεις στην επίθεση είναι γεγονός πως έλειψαν την περασμένη Κυριακή. Ο Αργεντινός μέσος εξέτισε την ποινή του από την άδικη τιμωρία στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θέτει και πάλι υποψηφιότητα για την βασική 11αδα. Έτοιμος από ιατρική άποψη είναι και ο Ντάρσι Νέτο, που θα προπονηθεί κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα και αν θέλει ο Πρόμπιερζ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

To Top