Σάλος για τις… προκλητικές «Ουκρανές γυναίκες»! (video)

Το Euro 2012 πλησιάζει και οι… γυναίκες των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία και (κυρίως) στην Ουκρανία αρχίζουν ήδη να ανησυχούν, για ευνόητους λόγους! Αυτό είναι, τουλάχιστον, το πνεύμα μιας καμπάνιας, που προκαλεί σάλο στην Ολλανδία!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα βρείτε, αν πληκτρολογήσετε τη φράση «Ukrainian woman» στο Google; Το ερώτημα αυτό αποτέλεσε την αφορμή για μία προκλητική διαφήμιση, που ξεσηκώνει αντιδράσεις, απειλώντας ακόμα και με διπλωματικό επεισόδιο.

Κι αυτό, επειδή στην επίμαχη διαφήμιση, μία σύζυγος υποτίθεται ότι «γκουγκλάρει» την συγκεκριμένη φράση και… πέφτει πάνω σε εκατοντάδες φωτογραφίες καλλίγραμμων ημίγυμνων δεσποινίδων!

«Βρίσκουμε το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ μειωτικό και άδικο για την Ουκρανία και τους κατοίκους της. Θα ζητήσουμε με επιμονή να σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας, Αλεξάντρ Ντικουσάροφ.

Για την ιστορία, η διαφήμιση ανήκει σε ολλανδική εταιρεία παροχής ενέργειας, η οποία προσφέρει δωρεάν βαρελάκια μπύρας σε όλους τους νέους συνδρομητές, παρακινώντας τους έτσι να δουν το Euro 2012 από το σπίτι τους, αντί να ταξιδέψουν στην ανατολική Ευρώπη…

Το μήνυμα στο τέλος του σποτ, άλλωστε, είναι ξεκάθαρο: «Κρατήστε τον άντρα σας σπίτι»!

Δείτε την επίμαχη διαφήμιση:
{youtube}YxUUSkErGIo|640|360|1{/youtube}

To Top