ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάμπα… Σάσα! Μια υπογραφή “δρόμος” για τη συμφωνία του Βραζιλιάνου με τον Άρη!

Σάμπα… Σάσα! Μια υπογραφή “δρόμος” για τη συμφωνία του Βραζιλιάνου με τον Άρη!

Όλα δείχνουν ότι μπήκε στην τελική ευθεία το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Άρη με τον Λούκας Σάσα. Όπως φαίνεται μόνο οι υπογραφές μένουν για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του για άλλα δυο χρόνια στον Άρη. Μετά από πολλές συζητήσεις το θέμα της (αναμενόμενης) ανανέωσης μπήκε στο αυλάκι.

Το PRESSARIS από την πρώτη στιγμή είχε καταγράψει τα πραγματικά δεδομένα: την στάση του Άρη, τα “θέλω” του παίκτη, ενώ δεν μπήκε στα σενάρια που ήθελαν τον Σάσα να είναι “γυρολόγος” στο Λεκανοπέδιο. Φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα μπουν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο και καθοριστικό ραντεβού που έγινε στη Θεσσαλονίκη, οι δυο πλευρές συμφώνησαν προφορικά και οι υπογραφές θα πέσουν από την ερχόμενη εβδομάδα. Κάτι που είχε ήδη προαναγγείλει και ο Άρης, αλλά και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος με… πολλαπλές δηλώσεις του.

Με την επικύρωση της συμφωνίας θα κλείσει το θέμα, με τη διαβεβαίωση όλων ότι απομένουν τα τυπικά. Για να γίνει αυτό απομένει μια τελική επαφή και φυσικά οι… υπογραφές για να κλείσει οριστικά το θέμα Σάσα.

To Top