Σάρωσαν οι προβλέψεις του Betarades.com!

«Όλο το χαρτί» μάζεψαν οι αποψινές στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.com, που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν το «Χ2» της Ελλάδας (1,90), την επικράτηση της Ρωσίας (2,25), τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ (1,90), αλλά και τη νίκη του Τζόκοβιτς στο τένις (1,87)!

Το «Χ2» της Εθνικής ομάδας στην πρεμιέρα του Euro 2012 «πέρασε» χάρη στο τελικό 1-1, παρά το δύσκολο α’ ημίχρονο (ενδεικτική απόδοση 1,90). Μάλιστα, λίγο έλειψε να δικαιωθεί και μία από τις συμπληρωματικές προτάσεις του Betarades.com: Το να σκοράρει ο Γιώργος Καραγκούνης (8,50), ο οποίος δυστυχώς δεν ευστόχησε στο πέναλτι!

«Αέρα» νίκησε και η Ρωσία την Τσεχία (απόδοση 2,25) με το επιβλητικό 4-1, αλλά οι εύστοχες προβλέψεις δεν σταμάτησαν εκεί.

Στο δεύτερο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 69-75. Έτσι, δικαίωσαν ξανά τις εκτιμήσεις του Betarades.com, που σύστηνε ποντάρισμα υπέρ της Ρεάλ και μάλιστα με πλεονέκτημα +6 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,90), όπως και στο προχθεσινό πρώτο παιχνίδι.

Ακόμα και στο τένις, όμως, υπήρξαν κέρδη: Στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ, ο Σέρβος κέρδισε με 3-0 σετ και έχοντας συνολικά 7 περισσότερα κερδισμένα γκέιμ. Κατά συνέπεια, η πρόταση για επικράτηση του Τζόκοβιτς με μειονέκτημα -3 γκέιμ (απόδοση 1,87) «πέρασε» πανηγυρικά!

To Top