ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: «Μας αρέσει και το 5-0, αλλά όλα τα σκορ δίνουν τρεις βαθμούς! Μεγάλο όνομα ο Μήτρογλου»

O Λούκας Σάσα, σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του κερδίζει πολύ συχνά με 1-0, ενώ μίλησε και για τον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος του Άρη στην κάμερα της NOVA:

«Όπως λέω πάντα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες παίζουν δυνατά με εμάς και δυσκολευτήκαμε ως ένα βαθμό. Σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, που συμβαίνει για πολλοστή φορά φέτος. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε λίγο, αλλά στο τέλος αυτό που μπορώ να κρατήσω είναι οι τρεις βαθμοί. Είμαστε χαρούμενοι για το τρίποντο».

Για το γεγονός ότι ο Άρης παίρνει συνεχώς οριακές νίκες (η όγδοη φορά που κερδίζει φέτος με 1-0/0-1): «Το αγαπημένο μας σκορ είναι το 5-0 και το 6-0 (γέλια). Αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να το κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Όλα τα σκορ δίνουν τρεις βαθμούς. Μας ενδιαφέρει να παίρνουμε τη νίκη έστω και με αυτό το σκορ».

Για το γεγονός ότι ο Άρης ήταν πιο ενεργητικός και δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, ακόμη και παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος είχε και τον αέρα υπέρ του: «Ένας λόγος είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο ψάχναμε ενεργά το γκολ. Όταν σκοράραμε, κάναμε ένα βήμα πίσω. Είναι φυσιολογικό αυτό, συμβαίνει, και καλώς ή κακώς το κάνουμε σε πολλά παιχνίδια, δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. Δεν υπάρχει πάντως θέμα κούρασης. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λιγότερο κινητικοί σε σχέση με το δεύτερο, όπου κυνηγούσαμε και σκοράραμε τα γκολ. Οπότε πιστεύω οι διαφορές οφείλονται στο τι ψάχνουμε στο παιχνίδι».

Για τη φάση στην οποία ζήτησε συγγνώμη από τον Μάνο, μετά από ένα τελείωμα του: “Έχουμε ένα δευτερόλεπτο για την απόφαση. Εκεί, μόλις κοντρόλαρα, αποφάσισα να σουτάρω. Όταν το έκανα, είδα ότι ο Μάνος ήταν ελεύθερος. Του ζήτησα συγγνώμη που δεν του έδωσα πάσα, καταλαβαίνει. Μέσα στο παιχνίδι εκείνη τη στιγμή είναι δύσκολο».

Για το αν ανταγωνίζεται στα γκολ τον Μάνο: «Δεν σκοπεύω να ανταγωνιστώ τον Μάνο για τη θέση του επιθετικού. Αλλά αν ο προπονητής με επιλέξει εκεί, θα παίξω εκεί, και τότε θα τον ανταγωνιστώ. Η οδηγία που έχω έιναι να προωθούμαι, να πατάω περιοχή, να σουτάρω. Αυτό είναι μακριά από τον τομέα δράσης μου, αλλά το καταφέρνω και σίγουρα πρέπει να σκοράρω στα επόμενα παιχνίδια, όχι μόνο να φτάνω στην περιοχή».

Για τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Μήτρογλου: «Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί ο αδερφός μου έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας στην Πορτογαλία και έτσι παρακολουθούσαμε οικογενειακώς το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, είναι μια πολύ καλή κίνηση για εμάς και περιμένω να ενσωματωθεί και να παίξουμε μαζί στο γήπεδο».

Για το αν θα γίνει πιο επιθετικός ο Άρης με Μήτρογλου, που ταιριάζει στο παιχνίδι της ομάδας: «Αύριο θα ξεκινήσει να προπονείται μαζί μας οπότε θα δούμε τι συνεργασία θα έχουμε. Όμως είναι μεγάλο όνομα, μόνο με την παρουσία του θα κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων. Είναι πολύ πιθανόν να τραβά δύο και τρεις αντιπάλους πάνω του, δίνοντας στους υπόλοιπους περισσότερο χώρο να κινούμαστε στην επίθεση. Ελπίζω και εύχομαι να σκοράρει πολλά περισσότερα γκολ και σε κάθε περίπτωση θέλω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, είτε βάζει αυτός γκολ είτε άλλος».

To Top