ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: «Το… 1000% για το κύπελλο! Το μυαλό μου μόνο στον Άρη»

Για όλους και για όλα μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Λούκας Σάσα! O Βραζιλιάνος υποσχέθηκε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 1000% για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος στο instagram live του novasports.gr :

Σχετικά με την περίοδο του κορωνοϊού:
«Ήταν μια καλή περίοδος για εμένα, διότι ήμουν με τους γονείς μου και τη σύζυγο μου.
Η μητέρα μου και ο πατέρας μου ήρθαν για 20 ημέρες, αλλά ήταν εδώ σχεδόν 3 μήνες. Προσπάθησα να προπονηθώ αλλά κάποιες φορές ήταν αρκετά δύσκολο και για να είμαι ειλικρινής κάποιες προπονήσεις δεν τις έκανα. Ο προπονητής μου πάντως είναι ενήμερος γι΄ αυτό. Είναι εντελώς διαφορετικό να προπονείσαι μόνος από το να είσαι με τους συμπαίκτες μου. Εξάλλου ένα ακόμη πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε πότε θα επιστρέψουμε».

Για τις σημερινές συνθήκες προπόνησης:
«Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες ίσως και κάτι παραπάνω από τότε που παίξαμε τον τελευταίο μας αγώνα. Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι ωστόσο η κατάσταση βελτιώνεται και πιστεύω να είμαστε έτοιμοι στους αγώνες».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, μπήκαν οι Κόρχουτ και Ιντέγε που αστειεύτηκαν μαζί του και το κλίμα έγινε ακόμη πιο ευχάριστο.

«Ο Ιντέγε μου ζητάει την μπάλα και ο Κόρχουτ θέλει να παίζουμε συνέχεια από αριστερά», συνέχισε αστειευόμενος ο Βραζιλιάνος

Για τον στόχο της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου:
«Έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο κύπελλο. Είναι ένας τίτλος που χρειαζόμαστε. Τον χρειάζεται η ομάδα, ο κόσμος μας. Δεν γίνεται να μη μας απασχολεί, ο κόσμος μας το ζητάει επίμονα. Το καλό είναι ότι μέχρι τον ημιτελικό θα περάσει καιρός θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, αλλά βέβαια οι καιρικές συνθήκες θα είναι αρκετά δύσκολες λόγω ζέστης. Θα δώσουμε το 1000% για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νέτο:
«Με βοήθησε στην διάρκεια της καραντίνας. Κάναμε πολλές προπονήσεις μαζί και γενικώς μου είπε αρκετά πράγματα για την ομάδα».

Για το ποιος παίκτης του έλειψε περισσότερο όλη αυτή την περίοδο της καραντίνας:

«Δεν μου έλειψε κανείς γιατί έχουμε ζήσει πολλά μαζί. Αν όμως πρέπει να πω ποιος μου αρέσεις εντός των γηπέδων, θα μιλήσω κυρίως για τον Γκάμα, τον Γιάννη (δυσκολεύτηκε πολύ να πει το Φετφατζίδης), αλλά και τον Βέλεθ».

Η άποψη του για τον Μίχαελ Ένινγκ:

«Είναι πολύ σημαντικός για τον Άρη. Γνωρίζει την ομάδα και τις αδυναμίες της. Άλλωστε τα νούμερα μιλάνε για τον προπονητή. Θα έχει την ευκαιρία να «χτίσει» την ομάδα. Είναι πολύ καλό που παραμένει στην ομάδα».

Για την συνεργασία του με τον Γερμανό προπονητή:
«Προσπαθώ να κάνω ότι μου λέει, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Ας πούμε ένα 60% είναι αυτό που θέλει να βλέπει από εμένα. Κυρίως μου ζητάει να συνεργάζομαι με τον Ματίγια, προσπαθούμε να το κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα».

Για τους συμπαίκτες του:

«Ο Φετφατζίδης ξεχωρίζει γιατί είναι γρήγορος. Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Στις προπονήσεις κάποιες φορές χρειάζεται να του κάνω φάουλ για να τον σταματήσω. Χωρίς την μπάλα στα πόδια πάντως, πιο γρήγορος είναι ο Λάρσον».

Σχετικά με το δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον:

«Δεν γνωρίζω κάτι. Ενημερώνομαι από τον τύπο, από τον εκπρόσωπο μου, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να μένω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου. Να διατηρούμαι σε καλά επίπεδα και να είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μου. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και το μυαλό μου είναι μόνο στον Άρη».

Ο Βραζιλιάνος μίλησε και για το τατουάζ που έκανε στο δεξί χέρι με τον Θεό του πολέμου, το σήμα του Άρη:
«Το έκανα πριν πέντε μήνες και ήθελα κάτι από την ομάδα επάνω μου. Είναι ο πολεμιστής, είναι ο Θεός του πολέμου. Κάνω τατουάζ που έχουν σχέση με την οικογένεια μου και με την θρησκεία».

Αν ήταν έκπληξη η αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο:

«Όταν ήρθα στον Άρη, ήξερα ότι έπρεπε να καλύψω το κενό του Σιώπη. Δεν μπορούσα να φανταστώ όμως τόσο μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο της ομάδας, γιατί κάνω απλώς την δουλειά μου. Δεν ξέρω αν αξίζω τέτοια αγάπη, αλλά σίγουρα το απολαμβάνω».

Για τα παιχνίδια που του έμειναν στο μυαλό:
«Δύο παιχνίδια μου έμειναν από τη φετινή σεζόν στην έδρα μας. Αυτό με την Μόλντε και εκείνο με τον Π.Α.Ο.Κ. Απίστευτη προσπάθεια που καταβάλαμε και στα δύο, αλλά στο πρώτο δεν τα καταφέραμε και αυτό μας ενόχλησε».

Για τα άδεια γήπεδα που θα πρέπει να παίξουν από εδώ και στο εξής:
«Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμος μας με έναν τίτλο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

To Top