ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίλβα και Μπεναλουάν μπήκαν δυνατά πλέον στις βασικές επιλογές του Μάντζιου!

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Άκης Μάντζιος, καθώς πήρε αγωνιστικά αυτό που ήθελε από το ντεμπούτο των Σιαντέ Σίλβα και Γιοάν Μπεναλουάν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές στην επίσημη “πρώτη” τους, έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής και πλέον διεκδικούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και θέση στο αρχικό σχήμα.

Το ροτέισον ανοίγει ακόμα περισσότερο για τον προπονητή του Άρη, που διαθέτει πλέον δύο πολύ ποιοτικές επιλογές, που είναι έτοιμες για να αγωνιστούν, παρότι τους λείπει ο ρυθμός ώστε να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Το αρχικό ζητούμενο ήταν να είναι έτοιμοι στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Μπεναλουάν έβγαλε 90λεπτο δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν… εκρηκτικός με την είσοδό στο ματς.

Ο Τυνήσιος στόπερ έχει την εμπειρία και την ποιότητα να σηκώσει το βάρος της “κιτρινόμαυρης” άμυνας, ενώ ο Σίλβα με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση έχει αυξήσει ήδη σημαντικά τον συναγωνισμό για τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας.

Σε συνδυασμό και και με την επιστροφή όλων των υπολοίπων (κορωνοϊό, τραυματισμοί, τιμωρίες), γίνεται αντιληπτό πως κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης θα είναι πλήρης, με τον Άκη Μάντζιο να έχει τον… ευχάριστο πονοκέφαλο του να επιλέξει τους κατάλληλους έντεκα για να ξεκινήσει το ντέρμπι.

 

To Top