Σαρικόπουλος: “Κάναμε λάθη, αλλά ο Άρης βελτιώνεται ανά παιχνίδι”

Με τον τραυματισμό του Κώστα Χαρίση στην χθεσινή προπόνηση, αυτόματα ανέβηκαν οι… υποχρεώσεις στο πρόσωπο του Ζήση Σαρικόπουλου που είχε να αντιμετωπίσει δύο αρκετά δυνατούς παίκτες από πλευράς Απόλλωνα.

Ο νεαρός σέντερ όμως δεν φάνηκε να συναντά καμία δυσκολία στα 17 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ και ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στα καθήκοντα του. Φώναξε παρών σε άμυνα και επίθεση και δίκαια συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους του αγώνα.

“Πιστεύω αμυντικά κάναμε καλό παιχνίδι αλλά στην επίθεση κάποιες στιγμές δεν είχαμε ρυθμό. Μπορεί από τα λάθη που κάνουμε να μην φαίνεται όμως η ομάδα βελτιώνεται ανά παιχνίδι και πάντα παίζει για το καλύτερο δυνατό» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ζήση Σαρικόπουλου ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Στα τελευταία λεπτά δώσαμε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να επανέλθει και να διεκδικήσει τη νίκη. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας, κομπλάραμε και τα λάθη αυτά τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός μας».

Όσον αφορά τα λάθη που έγιναν στα τελευταία λεπτά ο 23χρονος σέντερ δήλωσε: «Είναι λάθη τα οποία θα πρέπει να τα διορθώσουμε και να μην τα επαναλάβουμε στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Έγιναν λάθη ρυθμού στην επίθεση που θα πρέπει να τα δούμε και να μην τα επαναλάβουμε».

Τέλος ο Ζήσης Σαρικόπουλος αναφέρθηκε και στα δύο επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στις 16 Μαρτίου: «Ακολουθούν δύο πολύ σοβαρά παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Έχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι καλό γιατί θα έχουν τον χρόνο κάποια παιδιά που είναι τραυματίες να επιστρέψουν και να μας βοηθήσουν στην συνέχεια. Κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

 

To Top