ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε ανοιχτή γραμμή… στήριξης ο Άρης με τον Ενκουλού

Άρης και Ενκουλού καλούνται να βαδίσουν τις επόμενες βδομάδες με βάση την σκληρή πραγματικότητα.

Ο Ενκουλού υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ έκανε μαγνητική στην εθνική ομάδα, την οποία έστειλαν στον γιατρό των κιτρινόμαυρων Νίκο Ξυλούρη. Ο γιατρός του Άρη μίλησε με τον παίκτη άμεσα και όπως έγινε γνωστό θα μεταβεί αρχικά στο Καμερούν όπου θα συνεχίζει την θεραπεία και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου για νέες εξετάσεις.

Φοράει ειδική μπότα και υπολογίζεται να μείνει εκτός 4-6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει μέσα στο 2023.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον διεθνή αμυντικό, θέλοντας να τον στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια, τη στιγμή μάλιστα που βίωσε τη συμμετοχή του στην τελική φάση ενός Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμός του Νικολά Ενκουλού δημιουργεί αντικειμενικό πρόβλημα στον Άρη ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, ο Φαμπιάνο έχοντας κάρτες, είχε δηλωθεί στο συγκεκριμένο ματς και θα απουσιάζει.

Αυτό σημαίνει πρόβλημα στα στόπερ με τον Πάρντιου θα είναι αναγκασμένος να αναζητήσει την λύση εκ των έσω για να καλύψει τα δύο σημαντικά κενά στην άμυνα ης ομάδας.

To Top