Σε μπελάδες η Βέροια μετά την λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου

 

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι Απόλλων Πόντου και Βέροια για την 27η αγωνιστική της Super League 2.
Σε ένα παιχνίδι που πολύ εύκολα θα ξεχαστεί Απόλλων Πόντου και Βέροια έμειναν στο 0-0 με τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες. Το παιχνίδι είχε πολύ αργό ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Απόλλωνα χωρίς όμως αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι το πρώτο 45λεπτό έληξε χωρίς πολλές συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται μεταξύ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν και αυτοί απειλητικοί με την σειρά τους αλλά οι τελικές τους έπεσαν στο… κενό. Η καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στην Βέροια καθώς στο 75ο λεπτό ο Μπουόλι με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Απόλλων Πόντου πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στην μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία και έφτασε τους 29 βαθμούς, ενώ η Βέροια παραμένει σε μπελάδες σε ότι αφορά την συμμετοχή της στην Super League 2 τη νέα σεζόν έχοντας 25 βαθμούς και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

To Top