Στόχος ένα λειτουργικό τεχνικό τιμ, ολοκληρώνεται το παζλ με νέα πρόσωπα

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έπιασε ήδη δουλειά στον Άρη, ετοιμάζει τις πρώτες του κινήσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση, την ώρα που η κίτρινη ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να ρίξει το βάρος σε ένα ισχυρό και λειτουργικό τιμ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο 48χρονος τεχνικός είχε με το… καλημέρα πολύωρη συνεργασία με τον Κώστα Ευθυμιάδη, τον υπεύθυνο της νέας διοίκησης επί αγωνιστικών θεμάτων προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και να καταστρώσει τα αρχικά του πλάνα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η επόμενη κίνηση για τον Άρη θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, ο οποίος θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή και θα συνεργάζεται με τη διοίκηση. Ήδη έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον Κώστα Οικονομίδη, αλλά η διοίκηση θα εξετάσει κάποιες ακόμη περιπτώσεις πριν πάρει τις οριστικές της αποφάσεις.

Σε αυτό το λειτουργικό τεχνικό τιμ σημαντικό βάρος θα πέσει στον διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος, στον άνθρωπο που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ομάδας και διοίκησης.

Επίσης θα υπάρξει και η θέση του συμβούλου ανάπτυξης. Στο πλευρό του Χατζηνικολάου αναμένεται να είναι και τυπικά οι Μούτας, Παντελίδης.

Μέσα στην εβδομάδα απομένουν οι τελικές αποφάσεις από τη διοίκηση Ηλιάδη.

To Top